Valentinovo na T-2 televiziji

14. februar je že dolgo poznan kot dan zaljubljencev. Nekateri na ta dan izražajo ljubezen prek sporočil in daril, drugi pa z gestami za svojega najdražjega. Mi pa poskrbimo, da bo dan zaključen v pravem, romantičnem duhu.

Zato smo pripravili paket največjih romanc, ki ga najdete v videoteki pod kategorijo Valentinovo na vašem domačem zaslonu na televiziji ali na spletnem mestu: https://tv2go.t-2.net/vod/c2697

Paket vsebuje več kot 30 filmov, ki vam bodo na razpolago med 12. in 14. februarjem v videoteki, za le 0,99€ na ogled vsebine.

V nadaljevanju predstavljamo 4, za katere menimo, da so ene največjih romanc, umeščene med različna obdobja prejšnjega stoletja in sedanjosti.

Romantična komedija NENAVADNA USODA AMÉLIE POULAIN (Amélie)

Romantična komedija, ki vas popelje v čudoviti Pariz in življenje mlade Amélie. Film, ki so ga gledalci ocenili z oceno 4,8, prikazuje, kako Amélie pomaga ljudem in jim skozi dneve pomaga uresničevati sanje in izboljšati svoja življenja. Ekscentričen slikar pa na koncu pomaga Amélie, da tudi ona uresniči svoje sanje in doživi svoj trenutek sreče.

Brezčasna romantična fantazija BREZČASNA ADALINE (The age of Adaline)

Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo živeti in se nikoli ne postarati? Brezčasno življenje lahko podoživite skozi Adeline, katera zaradi nesreče postane brezčasna, se ne stara ter ves čas beži pred ljubeznijo. Na koncu jo ravno prava ljubezen ustavi.

Romantična drama MUHARJENJE V JEMNU (Salmon fishing in the Yemen)

Film posnet po istoimenski knjižni uspešnici pisatelja Paula Torday, ki združi romantiko z britanskim humorjem ter nas popelje v islamsko deželo Yemen. Tam se združita poti dveh tujcev z različnimi pogledi na svet, pokaže osnovne vrednote življenja in moč medijev.

Slovenski romantični celovečerec PETELINJI ZAJTRK

Za konec smo pustili še najbolj ogledani slovenski celovečerec vseh časov, posnet po istoimenski knjigi slovenskega pisatelja Ferija Lainščka. Romantična drama nam pokaže razočaranje, smrt, sanje in ljubezen.

Želimo vam prijeten ogled v družbi vaših najdražjih.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?