Valentinovo razvajanje v dvoje

Za razvajanje v dvoje smo za Valentinovo pripravili pravo romantično presenečenje. Vabimo vas, da si 14.2. s svojo boljšo polovico ogledate največje romance in romantične komedije, saj si boste filme iz T-2 videoteke lahko ogledali popolnoma brezplačno.

Ker je izbira velika, navajamo nekaj najbolj gledanih vsebin po ocenah gledalcev. Filme boste našli v videoteki, pod zvrstjo "romantični".

Ste za romantiko iz 90ih?

Tista leta so nam ponudila številne ljubezenske klasike, ki so se uvrščale na sezname najboljših filmov vseh časov. Kaj ko bi si tokrat privoščili izlet v čase, ko še ni bilo interneta in mobilnih telefonov? Le kdo ne pozna Julie Roberts iz filma Čedno dekle?  Se še spomnite, kako se je suvereno podala v življenje bogatašev in pri tem ni izgubila občutka, kdo je in kaj zmore?

Uživate ob lahkotnih romantičnih komedijah?

V filmu Kako ugrabiti nevesto si lahko ogledate kako se tesno prijateljstvo lahko prelevi v nepogrešljivo ljubezen. Zgodba se dodatno zaplete, ko si Hana svojo skrito ljubezen izbere za poročno pričo, kar v Tomu vzpodbudi dodatna čustva. Mu bo uspelo osvojiti srce dolgoletne prijateljice?

Ljubezen malo drugače – Lepotica in zver

Piše se leto 1810. Nekdaj bogat trgovec se je potem, ko mu je neurje na morju vzelo vse premoženje, s svojimi nepreskrbljenimi otroki prisiljen umakniti v skromno življenje na deželi. S svojo ljubeznivostjo in prešernostjo mu je v uteho in veselje predvsem najmlajša hči Belle, ki jo po tihem izmed vseh otrok najbolj ljubi. Naporno potovanje, za katerega upa, da bo družini vsaj malo olajšalo življenje, trgovca zanese v temačen gozd, kjer naleti na čarobno kraljestvo grozljivega bitja, imenovanega Zver. Brez kazni lahko vzame številne dragocenosti, toda ko utrga prelepi cvet vrtnice, ki si ga je kot edino darilo zaželela Belle, ga Zver obsodi na smrt. Belle, ki krivi sebe za strašno očetovo usodo, pobegne v gozd in ponudi Zveri svoje življenje za očetovo.

Filmi z oceno 5/5

V T-2 videoteki se kar dva romantična filma lahko pohvalita z oceno 5/5. Prvi je sodobna komedija Dajva se dol, kjer se najstniška prijatelja Jack in Lainey po dvanajstih letih ponovno vidita na skupinskem srečanju za odvisnike od seksa. Z njima se podamo na pot spoznanja, da je od prijateljstva do ljubezni včasih kratek, včasih pa neskončno dolg korak.

Drugi, ki si je prislužil oceno odlično, pa je film Francoska suita, ki nas popelje v obdobje druge svetovne vojne. Mlada Francozinja in nemški častnik se zapleteta v romantično zvezo, ki jo premočno zaznamujejo okoliščine časa. V filmu blesti Kirstin Scott Thomas v vlogi nezlomljive matere.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?