Valentinovo v družbi T-2 TV

14. februarja praznujemo dan zaljubljenih. Mnogi bomo ta dan svojo ljubezen do najdražjih izražali z drobnimi darilci, pa tudi z romantičnimi gestami za svojo simpatijo. 

Poskrbeli bomo za večer v romantičnem duhu, saj smo pripravili paket filmov, ki ga najdete v videoteki pod kategorijo Valentinovo na vašem domačem zaslonu.

Paket vsebuje več kot 150 filmov, ki si jih lahko ogledate v videoteki med 12. in 14. februarjem po ceni 0,99€ za posamezen film.

Oglejte si filme kot so Vitezova usodaLepotica in zverVesnaSamo prijateljaŠefova hčerkaJesenska pripovedČedno dekleLjubljena Jane in Helenca na preizkušnji.

Želimo vam prijeten ogled.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?