Veliki nogometni trio prihaja na Arena Sport

S sezono 2021/22 na televizijo Arena Sport prihajajo prenosi kar treh velikih nogometnih lig: La Liga, Serie A in Ligue 1. Prenosi ligaških tekem prihajajočih sezon za Serie A in Ligue 1 so že zakupljeni do leta 2024 (3 sezone), medtem ko boste virtuoze španskih klubov lahko na Arena Sport gledali vsaj še 5 sezon.

Ob prihodu na slovenski trg so pri televiziji Arena Sport napovedali, da bomo po letu, ko so se osredotočili na košarko, gledali še vrhunski nogomet. Veseli nas, da bomo gledalcem preko programa Arena Sport lahko ponudili še bolj pestro izbiro športnih prenosov, La Liga je zagotovo ena tistih nogometnih lig, za katero je interes pri gledalcih največji in zagotovo so jo najbolj navdušeno pričakovali. Novo poglavje La Lige bodo zaznamovala tudi znana komentatorska imena, v ospredju Tine Zupan, Dani Bavec in Grega Sever.

Letošnjo sezono bodo 7. avgusta začeli francoski nogometni klubi, 13. avgusta se začne nova sezona najboljše španske nogometne lige, le dober teden kasneje, 22. avgusta, pa bomo začeli spremljati še najboljše italijanske klube. 7. avgusta se bo začela še nova sezona Ligue 1, nadaljevali pa bomo s prenosi prve portugalske lige (Primeira Liga). Za sezono 2022/23 pa so že napovedani težko pričakovani prenosi tekem angleške Premier lige.

Vse prenose nogometnih tekem boste uporabniki T-2 televizije lahko spremljali tudi preko aplikacije tv2go, na vašem telefonu, tablici ali računalniku, kjerkoli že boste. Zamujene prenose minulega tedna pa si lahko preprosto ogledate s pomočjo časovnih funkcij.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?