Veliki valentinov koncert Luke Basija

Luka Basi s koncertom na valentinovo ekskluzivno na T-2 TV - tudi če niste T-2 naročnik.

Zaradi velikega zanimanja za ogled valentinovega koncerta Luke Basija smo se odločili, da bomo ogled koncerta v živo omogočili tudi tistim, ki še niso T-2 naročniki.

Nakup vstopnic za ekskluzivni koncert Luke Basija bo do vključno 14. februarja 2021 mogoče povsem enostavno opraviti na spletni strani https://tv.t-2.net/. Ob nakupu vstopnice boste prejeli prijavne podatke do spletne ali mobilne aplikacije tv2go ali preko Smart TV aplikacije T-2 TV. Poleg koncerta bomo vsem, ki še niste preizkusili T-2 televizije, omogočili še 30. dnevni brezplačen ogled paketa Maxi, skupaj z uporabo časovnega zamika, ki je za naročnike T-2 televizije nepogrešljiva TV storitev in vabimo vse, da jo preizkusite.

Luka Basi s svojo ekipo obljublja, da bo zaljubljencem vseh generacij v dve uri trajajočem koncertu pričaral še posebej romantičen nedeljski večer.

Prijeten ogled vam želimo!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?