VESELIČKA pri vas doma

V soboto 5. junija vas vabimo na spletni koncert – Veselička! Tokrat boste veselico v krogu najbližjih lahko pripravili kar sami – za dobro glasbo bo poskrbljeno, vi se nam morate le pridružiti!

Za večer poln zabave v živo na malih ekranih bodo poskrbeli : Natalija Verboten. Dejan Dogaja in še nekatera druga velika imena, ki pa zaenkrat ostajajo skrivnost.. Vas pa čaka še prav posebno presenečenje – kot bi se reklo,  prava pika na i ...

Veselička je več kot samo koncert. Je pravo doživetje. Da bo dan koncerta res tak, kot mora biti, že pred koncertom pripravljamo nekaj posebnega. Uvertura v večer, poln dobre glasbe, naj se začne s popoldanskim piknikom, ki ustvari tisto pravo domačo vzdušje. Kako do idealnega piknika? Partner Master burger je za vas pripravil video namige o pripravi slastnega burgerja pri vas doma. Enostavno. Prav vsak med vami je lahko master.

Torej, kaj nas čaka:

Popoldan za dobro voljo poskrbi odlična hrana na domačem pikniku, zvečer pa za stopnjevanje atmosfere poskrbi šopek glasbenikov: vsak med njimi vas bo na svoj način očaral,  dvignil na noge in vas popeljal v svet glasbe in zabave…  Program je povezan v celotno doživetje, ki vam bo zagotovo na obraze pričaralo nasmeh, v vaše domove pa pripeljalo veselje, sprostitev in obilo zabave ob dobri glasbi. 

Naj bo večer v celoti tak, kot mora biti. Mi mu pravimo kar Veselička, ker odlično povzame čar večera, ki ga želimo pripeljati v vaše domove: naj bo poln hudomušnosti in veselja. Vsi, ki vas bodo 5. junija zabavali, se bodo potrudili, da bo imel večer dušo prave domače veselice.

Kako do vstopnice:

Nakup vstopnic za spletno Veseličko je mogoče povsem enostavno opraviti kar na T-2 televiziji. Cena vstopnice je 11,99 € z DDV. V meniju TV vmesnika poiščite razdelek za naročilo dodatnih TV paketov, kjer boste našli tudi možnost nakupa vstopnice. Hitrejši nakup je možen tudi preko domačega zaslona - uporabite zeleni gumb na vašim daljinskem upravljalniku.

Veselička tudi za tiste, ki niso naročniki T-2

Zaradi velikega zanimanja za ogled naše spletne Veseličke smo se odločili, da bomo ogled koncerta v živo omogočili tudi tistim, ki še niste T-2 naročniki. Koncert boste lahko spremljali prek samostojne storitve T-2 TV, nakup kart pa je že mogoč na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?