Virtualna asistentka Titina

Spletno mesto t-2.net je bogatejše za virtualno asistentko Titino. Z njeno pomočjo lahko uporabniki pridobite osnovne informacije in ključne podatke o posameznih storitvah. Tako je ekipa za podporo strankam bogatejša za novo članico, ki pa se hitro uči novih znanj.

Titina je zasnovana kot pogovorni robot, ki se skozi uporabo uči in nadgrajuje svoje znanje. Tako v danem trenutku asistentka Titina novim ali obstoječim uporabnikom postreže s ključnimi informacijami. V prihodnosti pa bo lahko poskrbela za skoraj vse elemente naročniškega razmerja, povpraševanja in nakupa.

S Titino hitreje do pomembnih informacij

Titina uporabniku hitro in intuitivno pomaga do želenih informacij. Je zelo zgovorna, uporablja bolj sproščen pogovorni jezik in zato deluje bolj prijetna. S tem želimo, da se uporabniki med pogovorom s Titino počutijo dobro. Ker je asistentka na voljo ves čas, tudi ko so zasedeni naši preostali svetovalci v ekipi za podporo strankam, pa je tudi najhitrejši način pridobivanja osnovnih informacij.

Uporabnikom, ki še niso člani T-2 družine, bo asistentka pomagala pri iskanju informacij o aktualni ponudbi in razpoložljivosti fiksnih storitev na njihovem naslovu. Obstoječim naročnikom T-2 pa bo Titina z veseljem priskočila na pomoč z informacijami ter podporo pri dodatnih storitvah, kot so Horizont, e-račun, trajnik in e-poslovanje. Naša virtualna asistentka je vešča tudi v T-2 Klubu. Pomagala vam bo vse od prvega koraka do naročila storitev ali izdelkov.

Titina bo z veseljem pomagala tudi poslovnim uporabnikom. Zakaj bi zgubljali čas z iskanjem informacij na spletni strani, ko pa vam lahko virtualni asistent takoj postreže z vsemi potrebnimi informacijami ali pa vas preusmeri na pravi kontaktni kanal.

Ker je virtualna asistentka šele na začetku svoje poti in nima vedno vseh potrebnih informacij o uporabniku ali o posameznih storitvah, bo zaenkrat v takem primeru uporabnike preusmerila na najbolj primeren kontakt za podporo uporabnikom, naj si bo to klepet s svetovalcem, telefonski klic ali elektronska pošta. S tem bo uporabnik vedno najhitreje prejel najboljšo podporo s T-2 strani. 

V prihodnje vse več aktivnosti tudi z virtualno asistentko

Virtualna asistentka je zasnovana s pogledom v prihodnost. Četudi so trenutne lastnosti Titine morda omejene in še nima odgovorov na vsa uporabniška vprašanja, nam tehnologija, na kateri je zasnovana, omogoča postopno širjenje funkcionalnosti. Naša želja in načrt je, da bo v prihodnosti virtualni asistent sposoben rešiti skoraj vse zahtevke uporabnikov, ne glede na njihovo kompleksnost.

Med prihajajočimi funkcionalnostmi asistenta so tako še napredno upravljanje naročniškega razmerja, sklepanje novih storitev, nakup naprav ter vpogled v trenutno porabo in še več. Največ pa bo Titina storila za uporabnika, kadar mu bo znala svetovati pri izbiri primernega paketa oziroma druge storitve, glede na njegove potrebe in želje. To zahteva predvsem veliko mero učenja robota in obsežno testiranje, zato bomo to funkcionalnost predstavili šele, ko bo Titina dovolj samozavestna.

Želimo si tudi, da bi Titina v prihodnje bolje poznala uporabnika, s katerim se pogovarja. Zato je ena ključnih funkcionalnosti v razvoju še priprava personalizacije pogovora. Na tak način bo asistentka v pogovoru še bolje simulirala naravni pogovorni jezik, uporabniku pa postregla z najbolj relevantnimi informacijami, glede na njegova vprašanja. To nam bo pomagalo predvsem pri grajenju zaupanja uporabnikov do virtualne asistentke.

Tehnologija nam omogoča tudi, da bo lahko Titina v prihodnosti uporabnika podpirala s pomočjo glasovnih ukazov. Podobno kot so to danes že sposobni asistenti Googla in Amazona, si želimo, da bo lahko tudi naša virtualna asistentka prisluhnila uporabniku, ga razumela in mu postregla s pravimi informacijami. Pri tem je ena največjih ovir kompleksnost slovenskega jezika, ki ga napredni sistemi za prepoznavanje glasu za zdaj še ne vključujejo. Tako bo pred predstavitvijo tovrstne funkcionalnosti potrebnega še veliko napredka. In pri T-2 se bomo potrudili, da bomo v Sloveniji vodilni na tem področju in vam prinašali vse novosti.

Titina je za zdaj na voljo na spletnem mestu t-2.net, zelo mogoče pa je, da vas bo lahko kmalu pozdravila tudi na naših drugih kanalih, kot je Facebook. Tako bo T-2 še lažje in hitreje pristopil k pomoči, svetovanju in podpori uporabnikom.

Virtualna asistentka je tako pomembna pridobitev za T-2 in naše uporabnike. Je še eden od možnih kontaktov uporabnikov s T-2 in način, kako bomo še lažje in bolj učinkovito pomagali našim uporabnikom. To sledi naši zavezi, da članom T-2 družine zagotovimo vrhunske storitve in ob tem nudimo najboljšo podporo.

Če pa se ne počutite najbolje pri komunikaciji z virtualnim robotom, smo vam še vedno na voljo preko drugih kontaktnih poti. Naša ekipa strokovnih svetovalcev vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu preko telefona na 064 064 064, preko e-pošte ali klepeta s svetovalcem na spletni strani. Preverite pa lahko tudi odgovore na pogosta vprašanja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?