Vozila GreenGo si lahko izposodite tudi v Škofji Loki

Potrebujete avto za kratek ali daljši čas? Preprosto izberite električno vozilo GreenGo! Koncept souporabe avtomobilov GreenGo je že uspešno uveden v Ljubljani, Logatcu, Kranju in Trzinu, je zdaj na voljo tudi v Škofji Loki.

Z zavedanjem potreb prebivalcev Škofje Loke smo poskrbeli, da imajo zdaj tudi enostaven dostop do cenovno ugodnih in zanesljivih električnih vozil. Udobna in varna vožnja je naša prednost, zato smo pri GreenGo zagotovili sodoben vozni park električnih vozil, ki omogoča varno in zanesljivo vožnjo.

Skupna raba vozil ali "car sharing" predstavlja cenovno ugodno ter trajnostno rešitev

Osnovni cilj zelenih mobilnih rešitev podjetja GreenGo je zagotoviti okolju prijaznejšo mobilnost, ki spodbuja prebivalce Kranja, Logatca, Ljubljane, Škofje Loke in Trzina k združevanju pri uporabi vozil (souporaba avtomobilov). Souporaba vozil omogoča zmanjšanje skupnega števila potrebnih vozil v gospodinjstvih, s čimer prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa. Hkrati rešuje težave s parkiranjem in visokimi stroški lastništva osebnega vozila.

Raziskave kažejo, da lastniška vozila v lasti posameznikov povprečno več kot 90 odstotkov časa mirujejo, kar, poleg obremenjujočih stroškov zavarovanja, vzdrževanja in goriva, prinaša tudi negativne vplive na okolje.

Prednosti sistema souporabe vozil:

  • Zmanjšuje potrebo po več vozilih v istem gospodinjstvu,
  • omogoča kratkotrajno izposojo vozila,
  • plačilo temelji na dejanski porabi in prevoženih kilometrih,
  • brez stroškov parkirnine v mestnih središčih,
  • olajšuje finančno breme in skrbi povezane z lastništvom vozil,
  • spodbuja trajnostne pristope k prevozom.

 

Najem električnih vozil GreenGo v Škofji Loki

Vozilo GreenGo v Škoji Loki si lahko izposodite v neposredni bližini T-2 prodajnega mesta na naslovu Kapucinski trg 9 v Škofji Loki.

Uporabniki storitve GreenGo imajo možnost najema vozila v Škofji Loki in vračila v Ljubljani oziroma obratno.

Najem vozil je cenovno ugoden, saj ni začetne prijavnine. Prav tako lahko brezplačno rezervirate katero koli vozilo za obdobje 20 minut.

Cenik uporabe GreenGo v Škofji Loki:

Vozilo Cena na minuto Cena na kilometer Štartnina Najvišja dnevna cena
Renault ZOE 2019 0,12 € 0,15 € 2,00 € 44,00 €

 

Cenik izposoje GreenGo vozil boste našli na strani: https://greengo.city/cenik/

Kako deluje izposoja GreenGo?

Izposoja vozil GreenGo je zelo preprosta in uporabniku prijazna izkušnja. Uporabniki enostavno prenesejo aplikacijo GreenGo na svoje mobilne naprave, ki je na voljo tako za Android kot tudi iOS operacijske sisteme. Plačilo za storitve pa se enostavno izvede s plačilnimi karticami Maestro, Visa ali Mastercard.

Prednosti izposoje vozil GreenGo:

  • Enostaven postopek registracije brez potrebe po obisku fizične poslovalnice.
  • Brez začetnih stroškov ali vstopnine.
  • Ni potrebe po plačilu zavarovanja za avtomobilsko odgovornost.
  • Električna vozila z večjim dosegom.
  • Ugodni najemni pogoji.

Preizkusite in se zapeljite z GreenGo!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?