Vrnitev v svet igrač z animirano risanko Barbie in dotik čarovnije

Otroški svet je v družbi risank veliko bolj pisan in zabaven. Program Minimax nudi vsakemu otroku skrivnostno potovanje v deželo domišljije, ki nima mej. Sedaj je poleg ostalih risank na voljo nova čarobna animirana pustolovščina Barbie in čarobni dotik.

Legendarna animirana serija govori o dveh prijateljicah Barbie in Barbie, ki na plaži v Malibuju odkrijeta skrivnostnega in čudežnega konjička z imenom Pegaz. S skupnimi močmi ga želita pripeljati nazaj od koder je prišel ter ga s pomočjo prijateljev zaščititi pred Rockijem, čarobnim bitjem s skrivnostnim načrtom. 

Risanka želi otrokom poleg zabave, barvitih likov in razburljivih dogodivščin predstaviti pomembnost prijateljstva, sodelovanja in edinstvenosti. Dotik čarovnije postavlja v ospredje veliko mero ustvarjalnosti, domišljije in dejstvo, da je čarovnija povsod okoli nas.

Da bo čarovnija popolna, smo v sodelovanju z Minimaxom za vse ljubitelje risank pripravili nagradno igro. Poglej na Facebook profil T-2, odgovori na nagradno vprašanje do najkasneje 8. septembra in sodeluj v žrebu za pravljične Barbie nagrade.

Podelili bomo 2 promocijska paketa ''Barbi in dotik čarovnije'', ki vključujeta: Barbie lutko, Minimax sestavljanko, Minimax krede in Minimax frizbi. Nagradna igra traja od 1. 9. 2023 do vključno 8. 9. 2023, srečna nagrajenca pa bomo razglasili v ponedeljek, 11. 9. 2023. Želimo vam veliko znanja in sreče pri žrebu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?