Vstopite v svet okusov s Kitchen TV

Uporabniki T-2 televizije lahko odslej uživate v kulinaričnih doživetjih na novem lifestyle TV kanalu Kitchen TV.

Kitchen TV vključuje več kot 50 različnih oddaj s preko 4000 epizodami, od Mediteranskih okusov od Benetk do Istanbula, ljudi, ki uživajo v hrani in življenju, do orientalskih poslastic, ki se odlično ujemajo z zvoki trobent, ter tradicionalnih kontinentalnih receptov. Balkanska kuhinja je postala priljubljena po celem svetu, in v oddajah lahko najdete tako tradicionalne jedi, kot tudi izvirne recepte iz naše regije. Pridružite se nam pri odkrivanju zanimivih zgodb o kulturi in tradiciji - tako lahko prvi izveste, kako izgleda pravo balkansko poročno slavje, kako pripraviti tradicionalni roštilj ali okusno jadransko ribjo juho. Z lokalnimi kuharji bomo razkrivali čare balkanske gastronomije, ki bo zagotovila zanimiv program in zabavo za celotno družino. Kitchen TV bo v vas prebudil stara spomina in vam ponudil navdih za nova doživetja. Vse to in še več na enem mestu - Kitchen TV, kjer okusi spregovorijo!

Program Kitchen TV je na voljo naročnikom programskih shem M, L ter XL HD, v paketih T-2 TV Midi in T-2 TV Maxi. Program omogoča ogled vsebin vse do 7 dni nazaj ter ogled na poti preko mobilne aplikacije T-2 tv2go.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?