Z Diamant Esports vstopamo v svet profesionalnega igričarstva

V družbi T-2 se z letošnjim letom aktivno vključujemo v panogo igričarstva. S tem namenom smo ustanovili Diamant Esports, prvo profesionalno e-športno organizacijo v Sloveniji.

Z vstopom v svet profesionalnega igranja računalniških iger bomo v prvi vrsti poskrbeli, da se bodo talentirani in perspektivni tekmovalci lahko razvijali v okolju, ki jim bo zagotavljalo odlično izhodišče za doseganje kar najboljših rezultatov na mednarodnih tekmovanjih, hkrati pa izpostavili tudi pomen odgovornega odnosa do e-športa.

Član poslovodstva T-2 Gregor Štampohar poudarja, da je skrajni čas, da se začne profesionalno igričarstvo tudi pri nas hitreje razvijati:

''Ustanovitev Diamant Esports smo v T-2 podprli iz več razlogov: kot operater lahko z našimi kakovostnimi telekomunikacijskimi storitvami in bogato ponudbo vrhunske opreme v T-2 Klubu zadostimo specialnim potrebam številnih ljubiteljev računalniških iger, obenem pa odločno opozarjamo na nujnost organiziranega in odgovornega pristopa k e-športu, ki se odvija v digitalnem okolju. Skrb za razvoj profesionalnih igralcev, pridobivanje širokega spektra znanj in njihovo dobro telesno ter psihično pripravljenost smo zato zaupali izkušeni vodstveni ekipi Diamant Esports. S tesnim sodelovanjem z E-športno zvezo Slovenije (EŠZS), ki vse napore usmerja v regulacijo e-športa in ozaveščanje javnosti o tem, kaj e-šport je, ter s svetovalci psihologi iz organizacije LogOut, ki oblikujejo programe za celostno obravnavo naših tekmovalcev, smo na pravi poti, da damo dober zgled mladim in jim tako pokažemo, kako organizirano in disciplinirano je treba vstopati v ta interaktiven, izjemno privlačen in vznemirljiv svet igričarstva.''

Ekipo Diamant Esports bosta kot prvo profesionalno organizacijo pri nas v mednarodnih ligah in na regionalnih turnirjih zastopali dve profesionalni ekipi, v balkanski EBL (League of Legends) in na regionalnih turnirjih Valorant East United.

Več podrobnejših informacij je na voljo na spletni strani Diamant Esports https://diamant.gg/.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?