Z vami že 15 let

Te dni T-2 praznuje 15 let svojega obstoja. Na slovenski trg je vstopil kot močen alternativni ponudnik in med prvimi v svetu ponudil storitve preko VDSL tehnologije. Kmalu za tem smo svojo ponudbo razširili z lastnim optičnim omrežjem, ki je že leta 2006 ponujalo internetne hitrosti do 1.000 Mbit/s in dodali mobilne glasovne ter podatkovne komunikacije preko UMTS omrežja.

Leto kasneje smo naročnikom predstavili elektronski programski vodič in snemalnik, še v istem letu pa ponudili tudi prvi paket TV + TEL. Sledili smo trendom. Med prvimi smo naročnikom ponudili prve T4 pakete, ki so vključevali tudi mobilno telefonijo. Storitve ste tako že takrat lahko izbirali posamezno ali v cenovno privlačnih paketih.

Pridobitev časovnega zamika z ogledom nazaj za 72 ur, je bila v letu 2010 prava senzacija. Danes smo ga poimenovali kar TV časovne funkcije, saj lahko vsebino vrtite naprej in nazaj do 168 ur s prikazom sličic, zamujeno vsebino pogledate od začetka, preverite vse športne dogodke s funkcijo modrega gumba in preskočite oglase.

Leta 2015 smo dodali aplikacijo, ki jo danes uporablja skoraj vsak naročnik. Predstavili smo Horizont – naročniški portal za urejanje vašega naročniškega razmerja kar iz telefona ali domačega računalnika.

V lanskem letu smo lansirali aplikacijo T-2 TV, ki omogoča gledanje televizije brez vmesnika in brez dodatnega daljinca.

Danes smo sodobna telekomunikacijska družba, ki ponuja vrhunske in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. Smo del vašega življenja, pa naj bo to v službi ali doma. Pri delu vas s svojimi rešitvami pomagamo dosegati poslovne cilje, v trenutkih sprostitve pa poskrbimo, da je vaš prosti čas vreden več.

Pot je bila dolga in zahtevna, a vsako trdo delo je na koncu obrodilo sadove. Ponosni smo, da nas T-2 naročniki ocenjujete najboljše med slovenskimi operaterji. To nam je vzpodbuda za naprej.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?