Začnite dan z jutranjo jogo

Trenutne razmere so odlična priložnost, da storite nekaj zase in za svoje dobre počutje. V T-2 smo vam pripravili jutranjo jogo, s katero boste začeli dan polni energije, se razgibali in izboljšali splošno počutje. Če vam joga ne odgovarja ali si želite intenzivnejše vadbe, boste na našem T-2 Info programu našli tudi vodeno vadbo, s katero boste okrepili telo.

Se prvič srečujete z jogo? Na programu T-2 info lahko uporabljate tudi časovni zamik, ter si tako vsak položaj joge večkrat zavrtite in ga dodobro spoznate, da boste jogo lahko pravilno izvajali.

Kateri prostor v stanovanju ali hiši uporabljati za vadbo? Izberite si kotiček v svojem domu, kjer boste imeli dovolj prostora in se počutili sproščeno, pa naj bo to dnevna soba, spalnica ali kateri drug kotiček. Vodene vaje na programu lahko spremljate tudi na prenosniku ali tablici z aplikacijo T-2 tv2go. Tako lahko svoj prostor za vadbo poiščete tudi v kabinetu, kleti ali kje drugje, kjer vam bo bolj udobno.

Če boste v prostoru za vadbo potrebovali boljši Wi-Fi signal, razmislite o namestitvi Pametne Wi-Fi mreže, ki zagotavlja brezžičen signal tudi v prostorih, kjer obstoječe Wi-Fi omrežje ne lovi.

Upamo, da vam bomo z vadbami, ki jih prikazujemo na našem T-2 info programu nekoliko popestrili dneve v trenutnih razmerah.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?