Zadnja priložnost za eno leto brezplačne naročnine na internet in televizijo

Na spletni strani in družbenih omrežjih smo lahko v preteklih 10 dneh v sklopu akcije #spoznajT2 spremljali zabavne vsebine, kjer sta Filip in Blaž iz F&B Acrobatics predstavljala naše storitve.

Na Instagram profilu @tedvanet se je v borbi za top model meseca januarja Xiaomi Mi 8 PRO pod #spoznajT2 zbralo že lepo število fantastičnih fotografij, tako da bo imela strokovna žirija zares težko delo, da izbere dve najboljši, ki bosta 21.1. ob 18:30 odšli na super-finale.

Pestro bo tudi na spletni strani www.t-2.net/spoznajt2 kjer lahko od danes naprej do 22. januarja do 14. ure odgovorite na nagradna vprašanja in se potegujete za 1-letno brezplačno naročnino na oranžni paket po izbiri. Če se boste znašli v težavah, boste vse potrebne namige našli na našem Facebook in Instagram omrežju.

Razglasitev zmagovalca nagradne igre na Instagramu in žrebanje prejemnika norega popusta na telekomunikacijske storitve bo 22. januarja ob 18:30 potekalo na Facebook Live dogodku našega uradnega Facebook profila.

Imate le še malo časa, zato hitro na družbena omrežja in veliko sreče!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?