Zapiramo prodajni mesti na Ptuju in v Slovenskih Konjicah

Obiskovalce obveščamo, da z današnjim dnem zapiramo prodajni mesti na Ptuju in v Slovenskih Konjicah.

Naročnike vabimo, da obiščete poslovalnico v Mariboru na ulici Eve Lovše 1, ali v trgovskem centru Europark, v Slovenski Bistrici na Ljubljanski cesti 36 ali v Celju v trgovskem centru Citycenter. Vedno nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko 064 064 064 ali pa nam pišete na info@t-2.net, prijazni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

Potrudili se bomo, da bomo čim prej znova prisotni v obeh krajih.

Hvala za razumevanje, Vaš T-2

Obvestila

Obvestilo obiskovalcem T-2 poslovalnic

Obveščamo vas, da od danes, 21. februarja 2022, ob vstopu v prostore T-2 poslovalnic dokazovanje pogoja PCT ni več potrebno.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?