Zaplešite na valentinovo s Trace Urban

14. februarja je dan poljubov, objemov in toplih besed. Je dan, ki ga praznujemo z najljubšimi osebami. Skupaj z nami pa mesec ljubezni praznuje tudi glasbeni program Trace Urban, ki prinaša s seboj najboljše ritme. Nič ni narobe, če najbolj romantičen večer preživite objeti na kavču ob dobri glasbi.

Trace Urban se vrača na zaslone 14. februarja na dan ljubezni. Za vroče ritme bodo poskrbeli Tyla, Shay, Gazo, Ice Spice, Rema in drugi. Zato ni razloga, da ne bi zaplesali na najboljše hite v svetu romantike.

V zvezi ali ne, pri Trace Urban ni pravil, zato lahko v svetovnih hitih uživate prav vsi. Najboljše glasbene vsebine bodo na voljo 14. februarja od 22. ure dalje. Pustite se razvajati in zaplešite skupaj s programom Trace Urban, kjer se glasba nikoli ne konča.

Lep dan zaljubljenih!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?