Zbiranje ponudb za postavitev sončne elektrarne in polnilnih postaj

Kot družbeno odgovorno podjetje, poleg vsakodnevnih prizadevanj za dobrobit zaposlenih in družbe, aktivno sodelujemo tudi pri zmanjševanju ogljičnega odtisa. Poleg digitalizacije poslovanja v obliki eRačunov in elektronskega poslovanja, smo v preteklih letih začeli tudi z zeleno mobilnostjo. V naš vozni park smo vključili električna vozila GreenGo, v prihodnje pa bomo naša prizadevanja nadaljevali s postavitvijo lastne sončne elektrarne. Energija sonca ne onesnažuje okolja, hkrati pa je ena izmed najpomembnejših oblik obnovljivih virov energije.

Vabimo vas k oddaji ponudb za postavitev sončne elektrarne in polnilnih postaj. Rok za oddajo je petek, 16. julij 2021 do 12:00. Več informacij glede razpisa je v razpisni dokumentaciji.

RAZPIS ZA POSTAVITEV SONČNE ELEKTRARNE

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?