Zgodba T-2 ♥ življenje se nadaljuje

V okviru dobrodelne akcije T-2 ♥ življenje smo lansko leto zdravstvenemu domu Adolfa Drolca v Mariboru podarili reševalni motor in opremo za reševalce.

Zgodbo dobrodelnosti v letu 2019 nadaljujemo s sodelovanjem v projektu Botrstvo, ki pod okriljem Zveze prijateljev mladine pomaga otrokom in mladostnikom iz družin v stiski, ki potrebujejo dodatno podporo in pomoč za izboljšanje kakovosti življenja. Podprli bomo njihova prizadevanja za zmanjšanje socialne izključenosti otrok in mladostnikov zaradi revščine ter  pripomogli k omogočanju boljših pogojev za zdrav in spodbuden razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov.

Organizacijo Botrstvo smo izbrali na pobudo zaposlenih v družbi T-2, ki so tudi sami prispevali pomemben del sredstev zbranih v projektu T-2 ❤ življenje.

Ob tej priložnosti se še enkrat zahvaljujemo vsem, ki ste sodelovali v naši akciji T-2 ❤ življenje in dajemo zavezo, da bomo akcijo izvajali tudi v letošnjem letu.

T-2 ♥ življenje
v sodelovanju z Botrstvom v Sloveniji
Botri otrokom omogočajo občutek enakovrednosti v družbi vrstnikov. Z njihovo pomočjo imajo otroci možnost vključevanja v plačljive šolske in obšolske dejavnosti, plačilo vrtca, šolske prehrane, izletov in ekskurzij, vključevanje v organizirane prostočasne dejavnosti, pogosto pa je botrstvo tudi pomoč pri osnovnem preživetju.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?