Življenje v dvoje je lepše

23. junija ob 20. uri prihaja na POP TV predstavitvena oddaja 6. sezone najbolj zaljubljene oddaje v Sloveniji, Ljubezen po domače! 

Letos bo svoje srčne partnerje iskalo sedem kmetov in dve kmetici, ki verjamejo, da je življenje v dvoje lepše. Nedelje in prazniki so, z nekom pod roko, veliko bolj zabavni. Čudoviti izleti dobijo srčno patino šele takrat, ko jih lahko z nekom delimo. Kdo bo letos nosil srce na dlani in iskal pravega partnerja za lepši jutri?

Prijave v resničnostni šov bodo v  podjetju PRO Plus začeli zbirati 23. 6. ob 20.00, ko si boste na POP TV lahko ogledali predstavitveno oddajo ter letošnje izbrance in izbranke podrobneje spoznali.

Vsebine brez oglasov si lahko že dan prej ogledate na VOYO.  Izkoristite točke v T-2 klubu in naročite VOYO že za 1,75 EUR na mesec.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?