Znanstveno društvo Sledilnik

Z SMS donacijami lahko od danes, 15.2.2021, pomagate tudi Znanstvenemu društvu Sledilnik.

Znanstveno društvo Sledilnik deluje od leta 2020, ustanovljeno je bilo med Covid-19 svetovno krizo. Deluje kot prostovoljno društvo, njihov cilj pa je pomagati pri razumevanju širjenja virusa in pripomoči k splošni ozaveščenosti, odzivnosti ter učinkovitosti ukrepov za zajezitev virusa.

Sledilnik je projekt, ki zbira, analizira in prikazuje nekaj najbolj uporabnih podatkov, da bi lahko bolje razumeli širjenje pandemije koronavirusa in bolezni COVID-19 skupaj z njeno dinamiko in obsegom.

Člani si želijo jasno predstaviti, kaj nam trenutni podatki in pregledi govorijo o širjenju virusa v Sloveniji, in zagotoviti, da postanejo informacije o obsegu in resnosti problema COVID-19 v Sloveniji vsem dostopne in čim bolj razumljive.

Podatke, ki so objavljeni na spletnih straneh NIJZ (z zgodovino), zbirajo in analizirajo. Svoje ugotovitve pa predstavijo širši javnosti, tako da lahko vsi spremljamo, kako se virus odziva, glede na sprejete ukrepe vlade. Vse podatke lahko spremljate na povezavi https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats.

Podprite njihovo delo z donacijo na 1919 in ključno besedo SLEDILNIK5, ter jim namenite 5,00€. S prispevkom pomagate Znanstvenemu društvu Sledilnik ostati neodvisna znanstvena skupnost za boljši danes in jutri vseh nas. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?