Zvezdniški nogometni trio ima nov dom

S sezono 2021/22 na najmlajšo slovensko športno televizijo Arena Sport prihajata še dve nogometni ligi velike evropske peterice - italijanska Serie A in francoska Ligue 1. Skupaj z že najavljeno La Ligo so prenosi ligaških tekem prihajajočih sezon za Serie A in Ligue 1 že zakupljeni do leta 2024 (3 sezone).

13. avgusta se začne nova sezona najboljše španske nogometne lige, le dober teden kasneje, 22. avgusta, pa bomo začeli spremljati še najboljše italijanske klube. V začetku avgusta se bo začela še nova sezona Ligue 1, nadaljevali pa bomo s prenosi prve portugalske lige (Primeira Liga). Naj spomnimo, da se bosta zaradi povečanega števila prenosov v živo poleti vzpostavila programa Arena Sport 3 in Arena Sport 4.

Ljubitelji nogometa lahko trenutno na Areni Sport spremljate nogometno prvenstvo Južne Amerike - Copa America, kjer nastopajo največje nogometne zvezde te celine. 

Ste zamudili gol? Uporabite modri gumb na vašem daljincu, ki prikaže vse TOP dogodke tekme.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?