T2 NET+MOBIL

Radi hitro brskate po spletu in potrebujete dober mobilni paket? Izberite T2 net + mobil. Internet visokih hitrosti in odličen naročniški paket za mobilno telefonijo.
Že od 29,99 EUR na mesec Redna cena: 37,99 EUR

Paket T2 NET + Mobil vključuje internet s hitrostjo 50/10 Mbit/s (do 20/10 Mbit/s na xDSL) in naročnino na mobilni paket Brezčasni M, z neomejenimi pogovori SMS in MMS sporočili in kar 10 GB prenosa podatkov. Dodatno pa vam pripada 10 GB prostora v oblaku Horizont za shranjevanje vsebin.

Za nove naročnike: akcija dve leti!

 

Prilagodi si paket po svojih potrebah in željah

Internet

FTTH do 50/10 Mbit/s X
Osnovno Veliko
 • Brezžični internet

 • FTTH do 50/10 Mbit/s

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa T2 NET + MOBIL velja za obstoječe in nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Ugodnejša cena 29,99 EUR velja za celotno obdobje vezave. Akcijska cena velja za nove naročnike paketa, ki pred pričetkom koriščenja te akcije nimajo sklenjenega veljavnega aneksa za vezavo za katerega od drugih paketov iz paketne ponudbe T-2. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite kontaktno številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji. Pridružujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

V primeru, da naročnik želi naročiti­ T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja je v osnovni paketni ponudbi vključena povezava s hitrostjo do 50/10 Mbit/s. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri naročilu ne bo mogoča.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 50/10 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Brezčasni M
Akcijska cena paketa
29,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - T2 NET+MOBIL 29,99EURna mesec 37,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam