Passion X

Passion X je popoln paket za vse, ki si želite še več zabave in kakovostnih vsebin za odrasle.
Že od 4,99 EUR na mesec

Passion X

Passion X je novi programski paket, ki prinaša sveže novosti za vse ljubitelje vsebin za odrasle. Popestrite si prijetne večere s širokim naborom vsebin.

Kombinacija strasti in zabave

Passion X je primeren za vsak okus. Vključuje namreč dva vrhunska TV kanala za odrasle, ki ponujata raznoliko vsebino, polno strasti in zabave. Redlight HD in Passion XXX vas bosta razvajala z izjemno kakovostjo slike in bogato programsko ponudbo, kar bo omogočilo še boljšo gledalsko izkušnjo. Paket poleg omenjenih programov vsebuje tudi videoteko Passion X z raznolikimi vsebinami za odrasle, ki vam bodo dale nov pogled na svet užitka in strasti. 

Passion X

Brezplačen ogled v mesecu maju

V mesecu maju smo vsem T-2 naročnikom brezplačno odprli paket Passion X. Tako lahko brez skrbi odkrivate skrite trenutke in se prepustite edinstveni zabavi. Po brezplačnem obdobju, bodo vsebine na voljo že za 4,99€ na mesec

 

Programski paket lahko naročite preko TV-vmesnika ali s klicem na številko 064 064 064, kjer smo dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ali na e-poštnem naslovu info@t-2.net.

Zaščita vsebin za odrasle

Ker je program namenjen samo odraslim osebam, lahko vse programe zaščitite z vnosom gesla in ste tako brez skrbi, da bi do njih dostopali vaši najmlajši gledalci. Geslo si lahko nastavite kar sami v meniju nastavitve TV vmesnika. V primeru, da ste pozabili privzeto geslo, kontaktirajte naš klicni center na številko 064 064 064.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

***Programov z erotično vsebino ni možno spremljati z aplikacijo T-2 TV na pametnih televizorjih LG, Apple TV in preko mobilne aplikacije T-2 tv2go na mobilnih telefonih in tablicah.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?