Podatkovni paket Maxi

S 50 GB v podatkovnem paketu boste lahko brez skrbi, ko boste morali do spleta dostopati s telefonom, tablico ali računalnikom, vendar ne boste imeli na voljo omrežja Wi-Fi.
Že od 12,29 EUR na mesec

Paket za zahtevne uporabnike dopušča dovolj svobode, da lahko dostopate do interneta kjer koli in kadar koli. 50 GB podatkov lahko prenesete po hitri povezavi, po presegu pa lahko  do spletnih vsebin še naprej neomejeno dostopate, vendar ob zmanjšani hitrosti.

Storitev Količina
Količina podatkovnega prometa v omrežju T-2 neomejeno
Količina podatkovnega prometa v gostovanju 50 GB
Količina podatkovnega prometa v območju EU 7 GB
Maximalna hitrost prenosa podatkov do 150/50 Mbit/s
Hitrost prenosa podatkov po preseženi kolićini 50 GB v omrežju T-2 2/1 Mbit/s
Želite izvedeti več

Opombe

*Podatkovni mobilni paketi so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za podatkovne mobilne pakete veljajo Splošni pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Obračun prenosa podatkovnega prometa nad zakupljeno količino prenosa podatkov se zaračunavajo skladno z veljavnim cenikom. Po mesečni porabi 50 GB, se prenos podatkov v nacionalnem gostovanju blokira, prenos podatkov pa je možen le v T-2 omrežju. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?