Podatkovni paket Maxi

Če redno uporabljate mobilni internet na svojem računalniku, tablici ali telefonu, izberite podatkovni paket Maxi, s kar 250 GB prenosa podatkov, in bodite brez skrbi, ko iščete želene informacije na spletu.
14,99 € EUR na mesec

Paket zahtevnim uporabnikom dopušča dovolj svobode, da lahko dostopate do interneta kjer koli in kadar koli.

Vsebuje 250 GB** prenosa podatkov. Podatke lahko prenesete s hitro povezavo, po presegu pa lahko do spletnih vsebin še naprej neomejeno dostopate, vendar ob zmanjšani hitrosti.

Paket lahko uporabljate tudi v tujini. V državah EU je prenos znotraj naročenega paketa omejen na 16 GB.

Pokritost signala LTE:

Oddajte naročilo

Opombe

Navedene količine veljajo za podatkovni promet v omrežju T-2. V podatkovnem paketu Maxi se do mesečne porabe 250 GB v T-2 omrežju hitrost prenosa podatkov ne omejuje. V primeru, da naročnik v obračunskem obdobju doseže porabo 250 GB, bo T-2 naročnika obvestil o doseženi količini in mu zmanjšal hitrost prenosa podatkov na 2/1 Mbit/s, prenos podatkov pa lahko še vedno porablja v omrežju T-2. V omrežju nacionalnega operaterja je v podatkovnem paketu Maxi vključenih 50 GB prenosa podatkov. Po porabi vključenih podatkov se v omrežju nacionalnega gostovanja nadaljnji prenos onemogoči.

V naslednjem obračunskem obdobju se ponovno vzpostavi polna hitrost prenosa podatkov.  Veljajo Splošni pogoji uporabe mobilnih paketov in porabe enot in politika poštene uporabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

T-2 bo naročniku prenos podatkov v gostovanju v tujini blokiral, ko bo naročnik dosegel stroškovnio mejo 61,00€ z DDV. Naročnik lahko storitev podatkovnega prenosa v tujini odblokira z upoštevanjem navodil, kot mu bodo sporočena v sms sporočilu o blokadi. V nasprotnem primeru se bo blokada prenosa podatkov avtomatsko sprostila s prvim dnem v naslednjem mesecu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?