Poslovne storitve za lažje poslovanje podjetij v času epidemije koronavirusa

V teh dneh, ko se v marsikaterem podjetju soočajo s povsem novimi izzivi poslovanja, smo za vas pripravili pregled telekomunikacijskih storitev, s katerimi vam lahko pripomoremo k boljši in lažji organizaciji vašega poslovnega vsakdana.

Delovanje storitev lahko vzpostavite sami, njihovo naročilo pa je možno preko klica na 064 064 000 ali preko vašega skrbnika.

Preusmeritev klicev na mobilne številke

Preusmeritev klicev z ene številke na drugo je povsem enostavna rešitev za delo na domu, ki jo lahko izvede naročnik sam. Preusmeritev nastavite na stacionarnem telefonu ali preko portala Horizont.

Povezava: https://www.t-2.net/uporaba-telefonskih-funkcij

 eTelefon

Prestavite vaše fiksne številke na mobilne telefone.  Storitev eTelefon vam omogoča,  da lahko katerikoli mobilni telefon uporabljate na način, da navzven deluje kot uporaba fiksne številke.

Storitev ni povezana s telefonskim omrežjem, tako se lahko uporablja preko kateregakoli širokopasovnega priključka (javni dostop, mobilno omrežje, wi-fi...). Uporabljate lahko funkcije klicanja po kratkih številkah, glasovno tajnico, skupinske klice …

Več informacij: https://www.t-2.net/e-telefon-0

Telekonferenca

Idealno za sestanke, ko ste na različnih lokacijah. V pogovor je lahko vključenih do 5 ali do 30 sočasnih uporabnikov. V konferenco se lahko vključijo tudi iz drugih fiksnih in mobilnih omrežij in tujine.

Vklop v storitev je možen samo s klicem na številko, storitev pa omogoča tudi pogojevanje vstopa v klic s PIN kodo.

Povezava: https://www.t-2.net/ip-telekonferenca

Interaktivni odzivnik

Interaktivni odzivnik je nadgradnja telefonskih tajnic, saj kličočemu doda navodilo, s katero tipko se lahko preusmeri na drugo številko in to preusmeritev tudi izvede.

Komunikacija s strankami je tako hitrejša, saj enostavneje pridejo do odgovornih znotraj podjetja, tudi če ti delajo na daljavo in na drugih telefonskih številkah.

Povezava: https://www.t-2.net/interaktivni-odzivnik

Pametna Wi-Fi mreža (Mesh)

Dobra internetna povezava je ključnega pomena. Izberite Pametno Wi-Fi mrežo (Wi-Fi Mesh), ki smo jo zasnovali ravno z namenom, da omogočimo uporabnikom odlično pokritost in stabilno ter hitro internetno povezavo z brezžičnim signalom v vseh pisarnah oziroma poslovnemu objektu.

Povezava: https://www.t-2.net/pametna-wi-fi-mreza-mesh

Navodila za preusmeritve stacionarnih številk

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?