Predstavitev telefonije

Pogovor s prijatelji lahko traja v nedogled in nikoli ne zmanjka besed. Če uporabljate telefonijo T-2, lahko brezskrbno govorite po telefonu poceni ali celo brezplačno.

Naročniki stacionarne telefonije T-2 lahko brezplačno telefonirate prijateljem, ki uporabljajo stacionarno ali mobilno omrežje T-2. Prav tako so ugodni klici v druga omrežja in tujino. Pri T-2 veljajo enake cene klicev za mobilno in stacionarno telefonijo – za klic boste plačali enako, če kličete z mobilnega ali stacionarnega telefona.

Svojo obstoječo telefonsko številko lahko brezplačno prenesete k nam, klicatelji pa vas bodo brez težav poklicali. Uporabljate lahko različne telefonske naprave: analogno telefonsko napravo s tonskim izbiranjem, napravo ISDN ali telefonski aparat IP.

 

Mesečna naročnina na stacionarno številko kot dodatek k paketom, ki ne vključujejo stacionarne telefonije, znaša 4,5 EUR mesečno (vsaka naslednja dodatna številka 3,5 EUR mesečno).

Preglejte ponudbo T-2 paketov

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?