Predstavitev telefonije

Pogovor s prijatelji lahko traja v nedogled in nikoli ne zmanjka besed. Če uporabljate telefonijo T-2, lahko brezskrbno govorite po telefonu poceni ali celo brezplačno.

Naročniki stacionarne telefonije T-2 lahko brezplačno telefonirate prijateljem, ki uporabljajo stacionarno ali mobilno omrežje T-2. Prav tako so ugodni klici v druga omrežja in tujino. Pri T-2 veljajo enake cene klicev za mobilno in stacionarno telefonijo – za klic boste plačali enako, če kličete z mobilnega ali stacionarnega telefona.

Svojo obstoječo telefonsko številko lahko brezplačno prenesete k nam, klicatelji pa vas bodo brez težav poklicali. Uporabljate lahko različne telefonske naprave: analogno telefonsko napravo s tonskim izbiranjem, napravo ISDN ali telefonski aparat IP.

 

Mesečna naročnina na stacionarno številko kot dodatek k paketom, ki ne vključujejo stacionarne telefonije, znaša 3,5 EUR mesečno (vsaka naslednja dodatna številka 2,5 EUR mesečno).

Preglejte ponudbo T-2 paketov

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?