Preizkusite aplikacijo tv2go brezplačno

Vklopite tv2go in glejte vaše priljubljene vsebine kjerkoli in kadarkoli.

Ponosni smo, da smo naročnikom T-2 storitev omogočili gledanje televizije prihodnosti že danes. Svojo izkušnjo bi radi delili tudi z vami. Izpolnite spodnji obrazec in na vaš elektronski naslov bomo poslali promocijsko kodo za brezplačno testiranje mobilne televizije tv2go, ki vključuje:

✓ Brezplačen ogled programov, ki so na voljo v aplikaciji,
✓ uporabo TV časovnih funkcij,
✓ dostop do videoteke Pickbox.

Aplikacija tv2go vam že danes omogoča:

Ogled vsebine od začetka, tudi če jo ujamete v času predvajanja. Uporabite gumb "začni znova" za ogled oddaje od začetka ali "glej v živo" za ogled programa v realnem času.

Nadgrajen časovni zamik s prikazovanjem slik med prevrtavanjem omogoča pomikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Tako lahko točno vidite, na katerem delu oddaje boste z ogledom nadaljevali.

S prenovljenim iskalnikom lahko vsebino iščemo po originalnem ali prevedenem naslovu, opisu, imenih igralcev ali režiserja in še več. Spremenite lahko tudi vrsto tipkovnice za lažje iskanje.

Dostop do top dogodkov, s katerimi lahko športni navdušenci ujamete in večkrat pogledate vse pomembne športne trenutke in sodnikove odločitve. Na časovnem traku le izberete dogodek, ki ga želite ponovno pogledati.

Vas zanima več? Preverite vse o naši televiziji in spoznajte uporabne nasvete o T-2 televiziji.

Aplikacijo T-2 tv2go boste našli v spletni trgovini Apple iTunes Store (za vaš iPhone) oz. spletni trgovini Google Play (za vaš pametni telefon z OS Android).

Opombe

Seznanjen sem in soglašam, da se posredovani osebni podatki obdelujejo za namen in za čas trajanja akcije 'Preizkusite aplikacijo T-2 tv2go brezplačno'. Prav tako sem seznanjen, da lahko podano soglasje kadarkoli prekličem preko elektronske pošte na naslov info@t-2.net ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Kode veljajo za osebno rabo, pridružujemo si tudi do omejene razpoložljivosti. Za promocijsko obdobje aplikacije T-2 tv2go smiselno veljajo Splošni pogoji za uporabo dodatnih storitev iptv in Posebni dogovor - Pogoji uporabe storitev v aplikaciji T-2 tv2go.

Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več → https://www.t-2.net/varnost-osebnih-podatkov

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?