Preizkusite aplikacijo tv2go brezplačno

Vklopite tv2go in glejte vaše priljubljene vsebine tudi med dopustom!

Ponosni smo, da smo naročnikom T-2 storitev omogočili gledanje televizije prihodnosti že danes. Svojo izkušnjo bi radi delili tudi z vami. Izpolnite spodnji obrazec in na vaš elektronski naslov bomo poslali promocijsko kodo za brezplačno testiranje mobilne televizije tv2go, ki vključuje:

✓ Brezplačen ogled programov, ki so na voljo v aplikaciji,
✓ uporabo TV časovnih funkcij,
✓ dostop do videoteke Pickbox NOW.

Vas zanima več? Preverite vse o naši televiziji in spoznajte uporabne nasvete o T-2 televiziji.

Aplikacijo T-2 tv2go boste našli v spletni trgovini Apple iTunes Store (za vaš iPhone) oz. spletni trgovini Google Play (za vaš pametni telefon z OS Android).

Opombe

Seznanjen sem in soglašam, da se posredovani osebni podatki obdelujejo za namen in za čas trajanja akcije 'Preizkusite aplikacijo T-2 tv2go brezplačno'. Prav tako sem seznanjen, da lahko podano soglasje kadarkoli prekličem preko elektronske pošte na naslov info@t-2.net ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Kode veljajo za osebno rabo, pridružujemo si tudi do omejene razpoložljivosti. Za promocijsko obdobje aplikacije T-2 tv2go smiselno veljajo Splošni pogoji za uporabo dodatnih storitev iptv in Posebni dogovor - Pogoji uporabe storitev v aplikaciji T-2 tv2go.

Z oddajo obrazca sem seznanjen in se strinjam s Pogoji uporabe storitev v aplikaciji T-2 tv2go.  Prav tako sem seznanjen, da se podatki iz tega obrazca ter o uporabi storitev tv2go obdelujejo za namen zagotavljanja storitev tv2go ter za namen nesegmentiranega in segmentiranega trženja storitev, vsebin in blaga, ki jih nudi družba T-2 d.o.o., in sicer do poteka obdobja brezplačnega testiranja storitve tv2go. Seznanjen sem, da lahko obdelavi osebnih podatkov ugovarjam, in sicer preko elektronske pošte na info@t-2.net ali pisno na naslov T-2 d.o.o., Verovškova ulica 64a, Ljubljana.  Ugovor, poslan preko elektronske pošte, je veljaven le, če je poslan iz elektronskega naslova, ki ste nam ga posredovali v obrazcu. Kode veljajo za osebno rabo, pridružujemo si tudi do omejene razpoložljivosti.

Seznanjen sem, da lahko vsako podano soglasje kadarkoli prekličem preko elektronske pošte na info@t-2.net ali pisno na naslov T-2 d.o.o., Verovškova ulica 64a, Ljubljana. Preklic soglasja, poslan preko elektronske pošte, je veljaven le, če je poslan iz elektronskega naslova, ki ste nam ga posredovali v obrazcu.

Več o obdelavi vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov.

 

Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja osebne podatke iz tega obrazca ter o uporabi storitve tv2go za namen nesegmentiranega in segmentiranega trženja storitev, vsebin in blaga, ki jih nudi družba T-2 d.o.o., po poteku obdobja brezplačnega testiranja storitve tv2go.
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja osebne podatke iz tega obrazca ter o uporabi storitve tv2go za namen osebnega trženja glede storitev, vsebin in blaga, ki jih nudi družba T-2 d.o.o., ki lahko vključuje prilagojena priporočila le-teh. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?