Preizkusite aplikacijo tv2go brezplačno

Vklopite tv2go in glejte vaše priljubljene vsebine kjerkoli in kadarkoli.

Akcija trenutno ni na voljo.

Ponosni smo, da smo naročnikom T-2 storitev omogočili gledanje televizije prihodnosti že danes. Svojo izkušnjo bi radi delili tudi z vami. Izpolnite spodnji obrazec in na vaš elektronski naslov bomo poslali promocijsko kodo za brezplačno testiranje mobilne televizije tv2go, ki vključuje:

✓ Brezplačen ogled programov, ki so na voljo v aplikaciji,
✓ uporabo TV časovnih funkcij,
✓ dostop do videoteke Pickbox.

Vas zanima več? Preverite vse o naši televiziji in spoznajte uporabne nasvete o T-2 televiziji.

Aplikacijo T-2 tv2go boste našli v spletni trgovini Apple iTunes Store (za vaš iPhone) oz. spletni trgovini Google Play (za vaš pametni telefon z OS Android).

Opombe

Seznanjen sem in soglašam, da se posredovani osebni podatki obdelujejo za namen in za čas trajanja akcije 'Preizkusite aplikacijo T-2 tv2go brezplačno'. Prav tako sem seznanjen, da lahko podano soglasje kadarkoli prekličem preko elektronske pošte na naslov info@t-2.net ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Kode veljajo za osebno rabo, pridružujemo si tudi do omejene razpoložljivosti. Za promocijsko obdobje aplikacije T-2 tv2go smiselno veljajo Splošni pogoji za uporabo dodatnih storitev iptv in Posebni dogovor - Pogoji uporabe storitev v aplikaciji T-2 tv2go.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?