Programska shema L

Paket L s 180+ slovenskimi in tujimi TV programi standardne ločljivosti. Širok nabor programov za vsako razpoloženje.
14,99 € EUR na mesec

180+ PROGRAMOV

Optimalna programska shema, ki ponuja vsebine za celo družino. Zabava, glasba, šport, novice, filmi, risanke -  s pestro izbiro programov vam zagotovo ne bo dolgčas. Nadgradite jo lahko s funkcijami časovnega zanika in nikoli več ne zamudite vaše najljubše TV vsebine. Programska shema L je že vključena v akcijski paket Oranžni Optimum.

Tuji nacionalni in komercialni TV programi

Logo Logo Logo Logo Logo
17+ Programov

Programi za odrasle

Logo
1+ Programov

Opombe

Spremljanje programov v formatu visoke ločljivosti je omogočeno le ob naročenem HDTV vmesniku in ob predpostavki doseganja ustreznih tehničnih parametrov (fizične omejitve linije). V skladu s Splošnimi pogoji poslovanja družbe T-2 se lahko programska shema spremeni.
Programski paket je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije.

Preglejte ponudbo paketovŽelite izvedeti več
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?