Programska shema M

Paket M s 125+ slovenskimi in tujimi TV programi standardne ločljivosti. Širok nabor programov za vsako razpoloženje.
11,99 € EUR na mesec

125+ PROGRAMOV

Programska shema M vsebuje najbolj priljubljene slovenske in tuje programe. Zajema osnove vsakega žanra, tudi najbolj priljubljene kot so National Geographic, Animal Planet, Sport Klub, Cinestar, Oto, Brio in še več. Vključena je v paket Oranžni Start, ki jo dopolnjuje z osnovno hitrostjo interneta, telefonijo in mobilno telefonijo.

Otroški TV programi

Logo Logo Logo
5+ Programov

Informativni TV programi

Logo Logo
8+ Programov

Zabavni TV programi lifestyle

Logo Logo Logo Logo Logo
11+ Programov

Tuji nacionalni in komercialni TV programi

Logo Logo Logo
15+ Programov

Opombe

Spremljanje programov v formatu visoke ločljivosti je omogočeno le ob naročenem HDTV vmesniku in ob predpostavki doseganja ustreznih tehničnih parametrov (fizične omejitve linije). V skladu s Splošnimi pogoji poslovanja družbe T-2 se lahko programska shema spremeni.

Programski paket, je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije.

Preglejte ponudbo T-2 paketovŽelite izvedeti več
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?