Programska shema XL HD

Paket XL HD zadovolji najbolj zahtevne gledalce, saj ponuja preko 200 programov, nekatere v standardni, nekatere v visoki ločljivosti, nekatere pa kar v obeh ločljivostih!
19,99 € EUR na mesec

225+ PROGRAMOV

Naša največja programska shema je primerna tudi za najbolj izbirčne, saj ponuja več kot 225 lokalnih, filmskih, dokumentarnih, športnih, glasbenih in informativnih programov.  Vključena je v paket Oranžni diamant in Oranžni diamant HBO v katerih lahko poljubno dodate še enega izmed dodatnih programskih paketov: HBO, Pink, Yugo, BOX, Amor X, Venus X in Grand Slam X.

Programi za odrasle

Logo
1+ Programov

Tuji nacionalni in komercialni TV programi

Logo Logo Logo Logo Logo
15+ Programov

Opombe

Spremljanje programov v formatu visoke ločljivosti je omogočeno le ob naročenem HDTV vmesniku in ob predpostavki doseganja ustreznih tehničnih parametrov (fizične omejitve linije). V skladu s Splošnimi pogoji poslovanja družbe T-2 se lahko programska shema spremeni.

Programski paket je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije. Objavljene cene predstavljajo mesečno doplačilo k paketni ponudbi oziroma samostojni storitvi televizije.

Preglejte ponudbo paketovŽelite izvedeti več
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?