Roland Garros 2019

Pomlad je v svetu tenisa rezervirana za oranžni pesek. Evropske prestolnice ena za drugo gostijo najboljše tenisače, vse pa se konča v mestu ljubezni, Parizu. Z nekaj sreče si lahko letos največji peščeni turnir v sezoni ogledate v živo!

V sodelovanju z Eurosportom bomo letos dva srečneža, pri katerem mora biti udeleženec, ki je izpolnil kontaktni obrazec, na dan izida nagradne igre (13.5.2019) naročnik storitev T-2, peljali na Roland Garros, kjer se bodo med 26. majem in 9. junijem svetovne teniške zvezde udarile za pokal mušketirjev.

Lahko Rafael Nadal osvoji še 12. naslov? Ali Novak Đoković še drugič v karieri osvoji štiri turnirje velike četverice zapored? Po treh letih se v Pariz vrača Roger Federer, morda celo zadnjič? Pri ženskah pa nas po norem začetku sezone zanima ali lahko Serena Williams po rojstvu hčerke znova pride na vrh?

Vsekakor bo dogajanje napeto, vi pa si boste lahko ogledali celoten teniški spored v nedeljo, 2. junija. Vse, kar morate storiti je izpolniti kontaktni obrazec in upati na nekaj sreče. Za ostalo bomo poskrbeli mi in Eurosport.

Nagradni paket vključuje:

  • 2 x povratna letalska karta Ljubljana - Pariz - Ljubljana,

  • 2 x vstopnica za ogled teniškega turnirja Roland Garros, nedelja, 2. junija,

  • 2 x prenočitev za 2 osebi v hotelu s 3 ali 4 zvezdicami,

  • prevoz iz letališča in nazaj.

Srečnega nagrajenca, ki bo s seboj lahko vzel osebo po izbiri, bomo izžrebali v ponedeljek, 27. maja, ob 10. uri dopoldne. Prejemnik nagrade bo tisti izžrebanec, ki se bo od 10. ure naprej javil na kontaktno mobilno številko in potrdil obisk Pariza in Roland Garrosa.

Udeleženec nagradne igre mora biti na dan začetka objave pravil nagradne igre naročnik stacionarnih in/ali mobilnih storitev T-2 d.o.o. Strinjam se s pravili nagradne igre, objavljenimi na https://www.t-2.net/pravila-nagradne-igre-t-2-igra-prestolov Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen segmentiranega in nesegmentiranega trženja preko več komunikacijskih poti. Jamčim za resničnost in pravilnost zgoraj navedenih osebnih podatkov ter soglašam, da družba T-2, d.o.o. s tem obrazcem posredovane osebne podatke obdeluje za namen izvedbe nagradne igre, obveščanja nagrajencev o rezultatu žrebanja ter o informacijah vezanih na podelitev nagrad, za namen objave nagrajencev na spletni strani družbe T-2, d.o.o., na njeni Facebook in Instagram strani in zaradi davčnih razlogov. Z udeležbo v nagradni igri potrjujem sodelovanje in seznanjenost s pravili nagradne igre, ki so objavljeni na spletni strani http://www.t-2.net/podpora/splosni-pogoji. Seznanjen sem, da soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem s pisnim obvestilom na naslov T-2 d.o.o., Verovškova 64a, Ljubljana. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov je dostopnih v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Organizator nagradne igre je družba T-2, d.o.o., Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana. Nagrado podeljuje Eurosport. Nagradna igra bo potekala od dne 13.05.2019 do vključno dne 27.05.2019. *Jamčim da imam soglasje zgoraj navedene osebe za posredovanje osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre.

Opombe

Pravila nagradne igre najdete na tej povezavi.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?