Splošni akt o storitvah dostopa do interneta

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS je sprejela Splošni akt o storitvah dostopa do interneta in s tem povezanih pravic končnih uporabnikov (v nadaljevanju: splošni akt). Besedilo Splošnega akta je dostopno na tej povezavi in velja z dnem 6.10.2019.

Skladno z navedenim z dnem 6.10.2019 za nove naročnike, z dnem 6.11.2019 pa za obstoječe naročnike T-2 stopijo v veljavo določila dokumenta - Informacije o storitvah dostopa do interneta v fiksnih in mobilnih omrežjih, ki velja kot priloga k naročniški pogodbi. Ta je dostopen na tej povezavi.

S sprejetjem navedenega boste bolje seznanjeni z:

  • Hitrostmi interneta ter vplivi na delovanje hitrosti interneta,
  • metodologijo merjenja hitrosti dostopa do interneta,
  • pravicami in postopkom uveljavljanja pravic v primerih, ko dejanska zagotovljanja hitrost ni enaka pogodbeno dogovorjeni internetni hitrosti.

Glede na dejstvo, da je sprememba pravic in obveznosti potrebna zaradi spoštovanja določil Splošnega akta o storitvah dostopa do interneta in s tem povezanih pravic končnih uporabnikov, končni uporabniki zaradi uveljavitve teh sprememb, če se z njimi ne strinjajo, nimajo pravice do odstopa od naročniške pogodbe brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja, brez pogodbene kazni in brez odpovednega roka.

Več o Splošnih pogoji poslovanja družbe najdete na tej povezavi.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?