Spoznajte modri gumb 2.0 s Top dogodki

Vrhunska izkušnja gledanja nogometa.

Modri gumb 2.0 za vrhunsko izkušnjo gledanja T-2 TV

Ker smo tudi pri T-2 veliki nogometni navdušenci, smo tik pred največjim nogometnim spektaklom smo pripravili dve veliki novosti, ki bosta nadgradili izvrstno nogometno navijaško izkušnjo. Modri gumb, ki od sedaj omogoča ogled TOP dogodkov v video pregledu in aplikacijo Športne statistike, ki prinaša vpogled v statistike tekem, kot so rezultati, zbrane točke skupin in začetne postave, posest žoge, podaje in menjave posameznih tekem. 

Prenovljen Modri gumb 2.0 s Top dogodki

TV funkcija Modri gumb je že do sedaj omogočala hiter pregled pomembnih športnih dogodkov nogometnih tekem, s prenovljeno različico Modrega gumba 2.0 pa so vsi TOP dogodki, kot so sodnikove odločitvegoli ali priložnosti zbrani v enotnem video posnetku, kar pomeni, da si celotno tekmo lahko ogledate v zgolj nekaj minutah. Seveda si lahko celo tekmo ogledate kadarkoli v naslednjih 7 dneh

Modri Gumb 2.0 omogoča:

 • ogled najbolj ključnih trenutkov tekem, ki so strnjeni v kratkem videu
 • izjemne goleproste strelepriložnostiprekrške ali sodnikove odločitve
 • vse pomembne dogodke si lahko ogledate v samo nekaj minutah
 • možnost izklopa kvarnikov, ki ponazarjajo Top dogodke

Športne statistike - nova pridobitev T-2 TV

T-2 TV in Modri gumb smo nadgradili in odslej ponujata še več. Nič več čakanja na komentatorja ali brskanja po spletu med tekmami – vse pomembne statistike tekme so vam na voljo v realnem času. S kratkim pritiskom na modri gumb hitro in pregledno dostopate do vseh statistik posameznih tekem, kot so rezultati, začetna postava ter menjave in posest žoge. Preprosto, sodobno in pregledno zbrano na enem mestu! Športne statistike lahko spremljate vse do konca prvenstva. Prenovljeni Modri gumb 2.0. deluje tudi v aplikaciji T-2 TV z izjemo modelov televizorjev Samsung in LG, ki bo na voljo, ko bo odobrena nadgradnja aplikacij znotraj njihovih sistemov. Aplikacija Športne statistike je dostopna vsem iz menija Aplikacije.

Športne statistike omogočajo:

 • ogled sporedov tekem,
 • statistike po posameznih skupinah in v zaključnih bojih,
 • pregled nad rezultati in zbranimi točkami,
 • podatke o začetni in rezervni postavi moštva,
 • ogled menjav igralcev,
 • podatke o posesti žoge,
 • statistike podaj in strelov na gol,
 • uspešnost vratarjeve obrambe in blokiranj,
 • športne novice portala RTV 4D.

Zakaj izbrati T-2 TV?

 • Bogat nabor TV programov za različne okuse
 • Ogled vsebin do 7 dni nazaj
 • Časovni trak za lažje iskanje mesta nadaljevanja ogleda
 • Enostaven 5-minutni preskok oglasov
 • Nadaljevaje ogleda na drugi napravi z mesta, kjer ste ostali
 • Modri gumb 2.0 s TOP dogodki športnih prenosov v video formatu
 • Športne statistike
 • Moje vsebine, kamor si lahko shranite oddaje, ki si jih želite kasneje ogledati
 • Priporočila za ogled vsebin, ki so prilagojena vašemu okusu

Preizkusite našo pretočno televizijo in glejte nogometne tekme z Modrim gumbom 2.0 in športnimi statistikami v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Kaj še omogoča T-2 televizija?

T-2 televizija je mnogo več kot le izvrstna ponudba TV programskih shem in dodatnih TV programskih paketov. Ponuja vam popolnoma novo gledalsko izkušnjo in vas vabi v svet, ki upošteva vaše gledalske navade in se jim prilagaja. Najbolj smo ponosni na poenoten uporabniški vmesnik, ki poskrbi, da vas na vseh napravah pričaka enak prikaz vaših TV vsebin.

T-2 TV v vaš dom prinaša:

 • Vrhunsko izkušnjo gledanja: Ogled T-2 televizijskih programov je pravi užitek. Izvornega televizijskega signala ne spreminjamo, zato lahko spremljate vrhunski zvok in kristalno jasno sliko, ki se samodejno prilagodi najboljši možni kakovosti, tudi v 4K. Preklop med programi pa je hiter in praktično neopazen.

 • Možnost izbire T-2 TV profila: Vsak družinski član gleda drugačne vsebine, zato si lahko vsak gledalec ustvari svoj T-2 TV profil, ki bo sledil gledalskim navadam uporabnika in ponudil vsebine, izbrane samo zanj.

 • Izbrane TV vsebine samo za vas: Poslovite se od dolgočasnega iskanja vsebin na TV programih. S pomočjo umetne inteligence smo pripravili rešitev, ki iz celotne ponudbe oblikuje izbor vsebin po gledalčevem okusu in namesto vas poišče naslednje dele priljubljenih serij, aktualne športne dogodke, prikaže vse vsebine, ki ste jih nazadnje pogledali ter priporoča podobne iz preteklih gledalskih navad.

 • Ogled najljubših TV vsebin za 7 dni nazaj: Najljubša funkcija T-2 naročnikov je zagotovo TV časovni zamik. Z njim lahko preskočite oglase, aktualne vsebine začnete gledati od začetka, jih vmes ustavite ali si ogledate že pretekle TV vsebine za do sedem dni nazaj, pa naj bo na televiziji, računalniku ali mobilnih napravah z mobilno televizijo tv2go.

 • Napredne TV funkcije: T-2 televizija ponuja vrsto zanimivih in uporabnih funkcij, kot so: Napreden iskalnik TV vsebin, opomnike, TV spored, snemalnik, informacije o TV vsebinah, vklop izvirnega jezika TV vsebin, starševski nadzor in številne prilagoditve uporabniškega vmesnika.

Preizkusite T-2 TV na tujem omrežju

T-2 televizijo lahko spremljate tudi naročniki drugih operaterjev z aplikacijo T-2 TV za vaše pametne televizorje ali multimedijske naprave in z mobilno televizijo T-2 tv2go, ki jo lahko spremljate na računalniku ali mobilnih napravah.

 • T-2 TV kot TV aplikacija: Izkoristite prednost pametnih televizorjev in namestite aplikacijo T-2 TV. Izkušnja spremljanja vsebin je povsem enaka kot ste jo vajeni na TV vmesniku in omogoča uporabo vseh naprednih funkcionalnosti T-2 televizije, kot so časovni zamik z Modrim gumbom 2.0 z označenimi TOP dogodki tekem. Aplikacija deluje na pametnih televizorjih ali multimedijskih napravah. Je hitro odzivna, preskok med programi pa je skoraj neopazen. Najbolj smo ponosni na poenoten uporabniški vmesnik, ki poskrbi, da vas na vseh napravah počaka enak prikaz vaših vsebin. Omogoča ogled v standardni, visoki in 4K ločljivosti. Poleg tega, pa lahko uporabljate tudi ostale TV funkcionalnosti: Snemalnik, Časovni zamik, izposoja vsebin v videotekah na zahtevo (VoD), pregled sporeda, nastavitve opomnikov in vse preostale TV funkcije, ki ste jih vajeni na TV vmesniku.
   
 • Mobilna aplikacija T-2 tv2go: Aplikacija, ki omogoča ogled TV programov in RA postaj tudi na računalnikih ali mobilnih napravah, hitro urejanje svojega TV profila in seznama TV programov. Uporabljate jo lahko v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Kaj vse omogoča T-2 TV na tujem omrežju?

Pretočna T-2 TV v vaš dom pripelje bogat izbor filmskih programov, izjemne nogometne in košarkarske športne lige ter ostale zanimive športne dogodke. Vse vsebine lahko spremljate tudi na poti z mobilno aplikacijo – kjerkoli v EU. Potrebujete le internetno povezavo.

Izbirate lahko med tremi različnimi paketi T-2 TV MiniMidi in Maxi. Paketom pa lahko dodate pester nabor dodatnih TV programskih paketov, kot so FilmBox, Cinestar Premiere, Športni paket, paket Arena Sport, Pink in drugi.

Želite preizkusiti T-2 TV?

Vstopite v svet T-2 TV in spremljate vse pomembne športne dogodke na enem mestu. Za tekme, ki ste jih zamudili, izkoristite funkcijo časovnega zamika s TOP dogodki, napreden priporočilni sistem, vrhunski grafični vmesnik z domačim zaslonom in ostale zanimive funkcije T-2 TV mesec dni brezplačno.

T-2 lahko preizkusite tudi, če niste naročnik T-2. Potrebujete le internetno povezavo, kjerkoli v Sloveniji in EU.

Kaj pa po koncu prvenstva?

Vsi ljubitelji športa pa boste tudi po zaključku svetovnega prvenstva še naprej deležni najbolj pričakovanih prenosov različnih športov. Nogometni navdušenci boste še naprej lahko spremljali napete tekme priljubljenih lig na programih Arena Sport, kjer najdete prenose lig kot so angleška Premier League, španska La Liga, francoska League 1 in italianska Serie A. Na svoj račun pridejo še oboževalci košarke, ki lahko spremljajo prenose tekem lig NBA in ABA, vsako leto pa poskrbimo še za prenose priljubljenih zimskih športov, kjer nedvomno izstopajo prenosi smučarskih skokov in poletov.

Opombe

*Storitev TV časovnih funkcij poleg vrsto zabavnih in uporabnih funkcij omogoča tudi funkcijo TOP dogodkov športnih prenosov, ki je dostopna s pritiskom na modri gumb na daljinskem upravljalniku. V okviru TOP dogodkov športnih prenosov si naročniki lahko enostavno ogledajo vse pomembne športne trenutke (npr. odločilni gol) prav tako pa imajo na voljo statistike ter video povzetke tekem. Akcija brezplačnega preizkusa storitev za 1 mesec se nanaša na storitev »TV časovne funkcije« (storitev). Akcija velja za obstoječe naročnike T-2, ki storitve ob začetku trajanja akcije še niso imeli naročene. Pogoj za uporabo storitve je naročena storitev televizije ter programske sheme ali programskega paketa. Akcija prav tako velja za ne-naročnike T-2. Ti lahko storitev brezplačno preizkusijo v okviru brezplačnega preizkusa T2 TV v tujem omrežju, na povezavi https://tv.t-2.net/. Po poteku promocijskega obdobja se naročene storitve zaračunavajo skladno s cenikom.  Akcija velja od 20. 11. 2022 do 1. 1. 2023.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Za več informacij o ponudbi obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net ali pokličite številko 064 064 064. 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?