Spremljanje vloge

Spremljanje vloge za bodoče uporabnike

Vsi uporabniki, ki so se prijavili, lahko spremljajo postopek pridobivanja statusa uporabnika storitev preko T-2 Servisnih strani. Po pridobitvi statusa uporabnika storitev se servisne strani razširijo in uporabniku omogočajo spremljanje porabe (telefonija in mobilna telefonija, video na zahtevo), spremembo storitev, pregled plačilnih postavk, dnevnik klicev (telefonija), urejanje poštnih predalov in spletno predstavitev (ob naročilu interneta).

Prijava na servisne strani

Korak 1: prijava v sistem Servisnih strani T-2. (Kliknite na sliko za povečavo)

V sistem Servisnih strani (https://servis.t-2.net, varna prijava SSL) vstopite tako, da v polje "Uporabniško ime" vnesete uporabniško ime, v polje "Prijavno geslo" pa geslo, ki ste ga dobili takoj po prijavi prek elektronske prijave in prejeli po elektronski pošti na kontaktni naslov, ki ste ga podali ob prijavi.

Izbira opcije "status" v glavnem meniju

Korak 2: kliknite na gumb "Status". (Kliknite na sliko za povečavo)

Pregled statusa

Korak 3: pregledovanje statusa vloge pridobitve storitev T-2. (Kliknite na sliko za povečavo)

Pregled statusa je razdeljen v tri dele. Prvi vsebuje opis statusa v obliki opombe, navodila ali priporočila. Morebitini drugi se prikaže samo, ko je vloga že pri nacionalnem operaterju in je uporabnik v postopku pridobivanja VDSL priključka. V primeru, da je bodoči uporabnik storitev T-2 v postopku pridobitve optike FTTH (optike do doma), se ta del ne prikaže, saj ni relevanten. V tretjem razdelku pa je status vloge pri T-2, ki mora biti prvi popolnjen pred dejansko izgradnjo priključka za uporabnika.

Po vključitvi storitve T-2

Ob vključitvi dobijo naročniki svoje uporabniško ime in geslo za dostop do elektronske pošte in Servisnih strani. Uporabnikom svetujemo, da si to dodeljeno geslo spremenijo v Servisnih straneh, s čimer si zagotovijo, da bo ostalo tajno in ga bodo vedeli le oni. Hkrati opozarjamo vse uporabnike, da T-2 nikoli ne bo zahteval gesla uporabnikov v nobeni situaciji ali obliki - ne ustni, ne pismeni, ne elektronski - s čemer se zmanjša možnost zlorab tajnosti podatkov na teoretični minimum!

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?