T-2 TV - v družbi športa

Velike nogometne lige na T-2 TV! Na programih Arena Sport in Šport TV boste našli Bundesligo, La Ligo, Serie A in Ligue 1 ter težko pričakovane prenose tekem angleške Premier lige. Seveda pa boste lahko uživali tudi ob drugih športnih prenosih, kot sta ligi NBA in ABA in ostalih športnih prenosov.

Velike nogometne lige na Arena Sport

Vsi navdušenci nad angleškimi nogometnimi klubi boste lahko po novem spremljali izbrane tekme angleške lige in navijali za svoj najljubši klub na programih Arena Sport. 20 klubov se bo vse do konca maja v 38. kolih pomerilo za tako zaželeno lovoriko, postati prvak na Otoku. Le kdo bo izzval zmagovalca zadnjih dveh sezon Manchester City? Prve tekme se začno že avgusta.

Spremljajte tudi ostale velike nogometne lige na Arena Sport, kot so La Liga, Serie A, Ligue 1. Prenosi ligaških tekem prihajajočih sezon za Serie A in Ligue 1 so že zakupljeni do leta 2024, virtuoze španske lige pa boste lahko spremljali na programu Arena Sport vsaj še 4 sezone.

Veliko športnih vsebin tudi na Šport TV

Na programih Šport TV si lahko ogledate prenose tekem različnih športnih zvrsti, med drugim nogometno ligo Bundesliga, slovensko nogometno prvenstvo, MXGP svetovno prvenstvo, košarkarski pokal Eurocup, hokejsko ligo ICE in mnoge druge športne vsebine. Na spletni strani in socialnih omrežjih ŠPORT TV pa boste lahko poiskali sveže novice in najbolj zanimive video utrinke iz sveta športa.

Zakaj gledati šport na T-2 TV?

Ker vemo, kako natrpan urnik imate, smo vam za dan, ko boste zamudili prenos nogometne tekme v živo, pripravili nekaj odličnih funkcij, kot so časovni zamik, časovni trak in Modri gumb, s katerimi si boste zamujeno tekmo vseeno lahko ogledali, spremljanje športnih dogodkov pa bo še bolj preprosto. Na domačih televizorjih, mobilnih napravah in osebnih računalnikih z aplikacijo tv2go.

Edinstven časovni zamik

T-2 časovni zamik je nepogrešljiv del T-2 TV. Z  njim  lahko  gledate aktualne vsebine od  začetka,  jih  vmes  ustavite  ali  si  ogledate  že  pretekle  TV  vsebine  za  do  sedem  dni  nazaj, naj  bo  na  televiziji, računalniku ali mobilnih napravah z mobilno televizijo tv2go.

Časovni trak

T-2 časovni zamik vključuje tudi edinstven časovni trak s sličicami, s katerim se lahko pomikate po predvajani vsebini in nadaljujete ogled točno tam, kjer želite. Napredna tehnologija omogoča, da lahko gledanje prenosa tudi zaustavite in nadaljujete na drugi napravi, na primer na mobilnem telefonu, ko ste zdoma.

Kar je najboljše, uporabite lahko tudi pavzo in z ogledom nadaljujete na drugi televiziji, tablici ali mobilnem telefonu. 

 

TOP dogodki športnih prenosov

Del časovnega zamika je tudi funkcija Modri gumb, ki sproži TOP DOGODKE. Skrbno smo jo pripravili za vse ljubitelje športa, s katero si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke. Naj bo to odločilni gol, cilj kolesarske etape ali nov svetovni rekord. Priročno predvsem takrat, ko je več zanimivih športnih prenosov predvajanih sočasno.

Še niste T-2 naročnik, a želite preizkusiti T-2 TV s časovnim zamikom?

Vstopite v svet T-2 TV - preizkusite časovni zamik s TOP dogodki, napreden priporočilni sistem, vrhunski grafični vmesnik z domačim zaslonom in ostale zanimive funkcije T-2 TV 30 dni brezplačno.

Preizkusite našo pretočno televizijo in glejte vrhunske športne prenose, najboljše filmske uspešnice in ekskluzivne oddaje v zakulisju dogajanja v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?