Začnite leto s paketom Oranžni Optimum

T-2 pomaga izpolniti vaše želje tudi v letu 2023 s paketom Oranžni Optimum.

Vstopite v novo leto s hitrejšim internetom, več dobrih TV vsebin in z več časa za vaše najbližje

Novo leto prinaša nove zaobljube, nove cilje in nova pričakovanja. In če ste si v letu 2023 zaželeli več stika z najbližjimi, boljši in hitrejši internet ali več dobrih TV vsebin, vam pri tem zlahka pomagamo. S paketom Oranžni Optimum si boste zagotovili vrhunski začetek leta.

T-2 poskrbi za uresničitev vaših želja s paketom Oranžni Optimum

Čas je, da si izpolnite svoje želje.

Privoščite si več TV vsebin za ogled z najbližjimi, še hitrejši internet za brskanje ali delo preko spleta in dovolj minut za pogovore s svojimi prijatelji. Skupaj z dodatnimi TV storitvami časovnega zamika pa bo vaš čas vreden več - izkoristite ga za najbližje in tiste stvari, ki bogatijo vaš vsakdan, mi pa bomo poskrbeli, da vas bodo najljubše TV vsebine počakale.  

Izberite Oranžni Optimum in si zagotovite vrhunski začetek leta! Dve leti po izjemni ceni – 29,99 € na mesec.

Oranžni Optimum

Začnite leto v objemu zanesljivih tehnologij s paketom Oranžni Optimum s hitrostmi do 500/100 Mbit/s, več kot 170 TV programi in mobilnim paketom.

Zakaj je Oranžni Optimum pravi paket za vas?

Paket Oranžni Optimum prinaša v vaš dom zabavo, udobje, brezskrbnost in velike prihranke!

V paketu boste prejeli hitri in zanesljivi internet, TV programsko shemo z bogatim naborom športnih vsebin in filmskih programov, najmlajši pa bodo našli mnogo izobraževalnih in zabavnih TV vsebin, ki popestrijo mrzle januarske dni.

Ob dvoletni vezavi boste zanj plačali le 29,99 € na mesec in uživali ob bliskovitem internetu, bogati TV shemi in vključeni mobilni telefoniji za brezskrbne pogovore z najbližjimi.

Paket Oranžni Optimum vključuje:

  • Pester nabor filmskih in športnih vsebin: V paketu boste prejeli TV programsko shemo L, ki vključuje več kot 170 TV programov, od tega kar 52 programov v HD ločljivosti in dostopom do TV-funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnik, spored). V programski shemi je vključenih tudi 130 radijskih programov.
  • Izjemno hiter internet povsod v stanovanju: Paket vključuje internetno hitrost do 500/100 Mbit/s na optičnem omrežju in do 20/2 Mbit/s na xDSL omrežju. V paketu boste prejeli tudi sodoben Wi-Fi sistem za odlično brezžično povezovanje.
  • Mobilno telefonijo: Poskrbeli smo, da imate lahko vse telekomunikacijske storitve združene v en paket, po optimalni ceni. Vključen mobilni paket Mini vsebuje 1.000 MIN, 1.000 SMS in MMS sporočil in 5.000 MB mobilnih podatkov. Če so vaše potrebe večje, lahko izberete ugodno nadgradnjo na višja paketa Mini ali Maxi.
  • Klasično telefonijo: V paket smo dodali tudi klasično telefonijo, ki omogoča brezplačne klice v T-2 omrežju.

Prednosti izbire paketa Oranžni Optimum

Paket je ustvarjen za vse, ki si želijo v svojem domu hiter internet za igranje spletnih iger ali brskanje po spletu, veliko TV programov, ki popestrijo mrzle zimske dni in vključeno mobilno telefonije za ohranjanje stika z najbližjimi. Poleg naštetega pa dobite v paketu še mobilno televizijo T-2 tv2go, ki vam omogoča spremljanje vaše najljubše vsebine tako doma, kot na poti na celotnem območju EU.

Za koga je paket Oranžni Optimum še posebej najboljša izbira?

  • Živite sami? Odlično, za vse je čas. Ni ga le za počasen in nezanesljiv internet in če kdo to razume, smo to mi. Ne le, da splet do vašega doma pripeljemo s hitrostjo do 500Mb na sekundo (odvisno od tipa povezave), ampak za hitrost poskrbimo tudi v vašem stanovanju, tudi če ne marate kablov. Za ceno polovičke čokoladnega rogljička na mesec vam tudi v stanovanju vzpostavimo pametno Wi-Fi mrežo, ki zagotavlja stabilno ter hitro internetno povezavo z brezžičnim signalom v vseh kotičkih vašega doma - v januarju prejmete ojačevalec za Pametno mrežo (Mesh) brezplačno. V paketu vas čaka tudi ravno prav TV programov, vanj pa je seveda že vključen mobilni paket, ki si ga lahko, glede na potrebe, kadarkoli nadgradite.
  • Živita v paru? Odlično, v dvoje je najlepše. Razen mogoče takrat, ko se ne moreta poenotiti glede tega, katerega od 170 TV programov in ostalih vsebin bi si ogledala. Mobilna televizija tv2go ni le idealna za spremljanje TV vsebin na dopustu kjerkoli v EU, idealna je tudi v takih primerih – svoj najljubši film si lahko ogledate tudi v bolj skritih kotičkih doma - na računalniku, tablici ali mobilnem telefonu. Poleg tega vaju zanesljiv internet nikoli ne bo pustil na cedilu, z vrhunskim Wi-Fi omrežjem pa si bosta lahko poljubno izbrala svoj kotiček za delo - pa naj bo to na balkonu, terasi ali celo na vrtu.
  • Živite z družino? Odlično, otroci so vir veselja. Da vam ga ne bo skazil naporen delavnik ali domača opravila, se boste lahko zvečer sprostili z najboljšimi filmskimi uspešnicami in športnimi programi s prenosi največjih nogometnih in košarkarskih lig. Najmlajši se bodo zabavali ob otroških TV programih s poučnimi in zabavnimi vsebinami za vse starosti, hiter in zanesljiv internet pa bo poskrbel za nemoteno delo in šolske obveznosti. V paket Oranžni Optimum je seveda že vključen tudi mobilni paket za optimizacijo družinskega proračuna.

Preživite leto 2023 v objemu zanesljivih tehnologij s paketom Oranžni Optimum. T-2 televizija poskrbi za zabavne družinske večere, zanesljive internetne povezave vas v trenutku zbližajo z družino in prijatelji - kjerkoli po svetu. Za neskončne pogovore z vašimi bližnjimi pa poskrbi T-2 mobilna telefonija.

V januarju po izjemni ceni - 29,99 €/ mesec za dve leti. Ne zamudite!

Darilo za naročnike, ki se bodo do konca januarja odločili za T-2 paket

Vsem novim naročnikom, ki se bodo do konca januarja odločili za T-2 paket podarjamo Pametno Wi-Fi mrežo!*

Sistem izboljša in povečuje doseg domačega brezžičnega Wi-Fi omrežja. Idealna izbira za vse, ki se zabavate ob gledanju posnetkov na priljubljenih Youtube kanalih ali spremljate najljubše serije na tablici v udobju svojega kavča ali drugem kotičku, kjer si vzamete čas zase. Pa tudi za vse tiste, ki ste si uredili svojo domačo pisarno v bolj oddaljenih prostorih vašega doma in zato potrebujete brezžično omrežje, ki deluje stabilno v vseh prostorih v stanovanju ali hiši.

Zakaj izbrati T-2?

Življenje s počasnim internetom je težko, nezanesljivo delovanje mobilne telefonije pa nočna mora vsakega od nas. Zanesljivost in hitrost omrežja je po našem mnenju najmanj, kar mora pričakovati vsak uporabnik interneta ali mobilne telefonije, zato smo pri T-2 od samega začetka delali vse, da imamo danes eno najsodobnejših optičnih omrežij v Sloveniji. Vsak uporabnik pa od nas vedno lahko pričakuje še nekaj, kar imamo pri T-2 zapisano v svojih genih: hitrost, učinkovitost in prijaznost v tistih redkih trenutkih, ko gre kaj narobe.

Zavezani smo, da vam bomo kot naši naročnici oz. naročniku vedno stali ob strani, kot je to pri nas v navadi od nekdaj – zato nas ne preseneča, da so nas zadovoljni naročniki že osmo leto zapored prepoznali kot zaupanja vrednega partnerja, vam pa to dejstvo morda pomaga pri odločitvi. V resnici je zelo lahka – pokličite nas, veselimo se srečanja!

Izberite Oranžni Optimum - popoln paket s hitrim internetom, bogato TV programsko shemo in vključeno mobilno telefonijo. Dve leti po akcijski ceni - 29,99 € na mesec za celotno obdobje vezave!

Izkoristite akcijo do konca januarja!

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere TV programe vključuje programska shema v paketu Oranžni Optimum?

Paket Oranžni Optimum vključuje programsko shemo L z več kot 170 programi, od tega 52 programi v HD. Kateri TV-programi so vključeni v programsko shemo L, si lahko ogledate v Primerjalniku programskih shem, seveda pa jo lahko v paketu Oranžni Optimum dopolnite tudi z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Ali paket Oranžni Optimum vključuje mobilno televizijo?

Oranžni optimum ima vključeno tudi mobilno televizijo T-2 tv2go, ki deluje v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU. Namestite jo lahko na več naprav, kot so mobilni telefoni in tablice, hkratni ogled pa je možen na eni napravi. Z manjšim doplačilo lahko nadgradite mobilno televizijo na več sočasnih ogledov. 

Kako poteka menjava operaterja?

Menjava operaterja je povsem enostavna. Skozi postopek vam pomagamo, namesto vas izpolnimo dokumentacijo, uredimo odjavo od prejšnjega operaterja in izvedemo prenos številk, na vas je le, da nas pokličete na 064 064 064, pišete na info@t-2.net ali nas obiščete v poslovalnicah po Sloveniji. Seveda pa lahko oddate tudi spletno naročilo.

Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas! https://www.t-2.net/kontaktirajte-nas

Opombe

Akcijska ugodnost ob naročilu paketa Oranžni Optimum velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja za obdobje 24 mesecev, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Navedene internetne hitrosti veljajo na optičnem omrežju T-2. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva). Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064.  Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

*Vsi novi naročniki paketov Oranžni Start, Oranžni Optimum in Oranžni Diamant prejmejo ob priklopu brezplačno v uporabo tekom celotnega naročniškega razmerja ojačevalec Wi-Fi signala Pametna Wi-Fi mreža oz sistem Wi-Fi Mesh, Uporabniki bodo prejeli 1x ojačevalec, ki omogoča daljši domet Wi-Fi signala.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?