Dobrodošli v T-2 klub

Izkoristite T-2 klub za dober nakup.

Spoznajte T-2 Klub

V našem T-2 klubu si lahko postrežete z vsemi izdelki in storitvami, ki so nepogrešljivi del vašega življenja. Tu najdete vse od telefonije, računalništva, opreme za dom, otroške opreme, pa vse do pripomočkov za šport in prosti čas, zdravja in osebne higiene ter gospodinjskih aparatov, da bo vaša kuhinja še lepše obarvana.

Izkoristite ugodne nakupe v T-2 klubu.

Kaj pridobim s članstvom v T-2 klubu?

  • Zbirajte točke in jih uporabite po svoje: T-2 klub omogoča, da lahko z vsakim nakupom izdelkov ali storitev zbirate točke zvestobe, ki jih lahko nato unovčite pri naslednjem nakupu, ki bo zato še ugodnejši. Prav tako lahko s točkami znižate mesečni račun ter koristite številne druge ugodnosti.
  • Izkoristite plačilo na obroke:  Vsi člani T-2 kluba imajo možnost nakupa na obroke, ki so dostopni prav vsem. Celoten znesek nakupa lahko razdelimo na 12 ali kar 24 delov. Tako si lahko nabor raznih izdelkov privoščite prav vsi. Super kajne?
  • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje: Nakupi v naši spletni trgovini so povsem varni, saj so nam vaše zaupanje, varnost in zadovoljstvo na prvem mestu. Več o varnem spletnem nakupovanju si lahko preberete tukaj https://www.t-2.net/novice/varno-spletno-nakupovanje,
  • Pomoč pri nakupu: Z veseljem vam pomagamo pri svetovanju in nakupu izdelkov ali storitev. Kadarkoli nas lahko pokličete, pišete in obiščete v vaši najbližji poslovalnici.

Z vsakim nakupom si zagotovite tudi

  • Zanesljivo dostavo – V naši spletni trgovini se potrudimo, da naročila izdelkov, ki so na zalogi pripravimo in dostavimo na vaš naslov v najkrajšem možnem času.
  • Nakupovanje po meri – Spletna trgovina vam je na voljo 24/7. Izkoristite in opravite nakupe kar iz domačega naslonjača. Ugodno, hitro in enostavno.
  • Možnost vračila – vsi naši člani T-2 kluba imajo možnost 14-dnevnega vračila izdelkov v primeru, da vam naročeno ne ustreza.
  • Brezplačno poštnino – T-2 klub vas razvaja z brezplačno poštnino pri nakupu izdelkov v vrednosti 100€ ali več. Vaša je le provizija skladno s cenikom Pošte Slovenije. 

Koristite T-2 storitve še ugodneje

Obstoječi naročniki T-2 imate na voljo širok nabor naših storitev, ki jih lahko s članstvom v T-2 klubu zdaj koristite še ugodneje. Potrebujete višjo internetno hitrost, morda večjo izbiro TV programov? Ni problema. Točke, ki ste jih zbrali tekom članstva lahko zamenjate za vklop višje programske sheme ali za dvig hitrosti interneta, zagotovite pa si lahko tudi dodatne popuste na naročnino. 

Zagotovite si dodatne popuste

Vas še nismo prepričali?

Članstvo v klubu vam omogoča številne ugodnosti, ki jih lahko koristite kadarkoli. Da ne pozabimo, članstvo je prav za vsakega posameznika popolnoma brezplačno in neobvezno, vendar vsekakor priporočljivo! Vedno ste na tekočem z vsemi aktualnimi akcijami in posebnimi znižanji tekom leta, ki jih ne smete zamuditi, vaša zvestoba pa je nagrajena s še večjim številom točk, ki jih lahko nato izkoristite za katerokoli storitev ali izdelek v klubu.

Za uporabnike vedno le najboljše

Naš cilj je, da vsem članom T-2 kluba zagotovimo le najboljše. Z veseljem vam pomagamo pri svetovanju, izbiri in uporabi storitev ali izdelkov, ki jih potrebujete. Prav vsakemu želimo dati občutek varnosti in pripadnosti ter s tem pokazati, da smo vredni zaupanja. Prepričajte se in preizkusite sami!

Sem naročnik T-2 in se želim včlaniti v T-2 klub

Vsi naši naročniki T-2 storitev, ki se včlanijo v T-2 klub imajo na voljo številne ugodnosti. Hitreje pridobivajo točke s katerimi lahko nato plačujejo T-2 storitve, nakup izdelkov pa je še ugodnejši. Točke tako prejmete že z vsako plačano mesečno položnico in z vsakim opravljenim nakupom. Kako se včlanim? Preprosto. Registrirate se v naš T-2 klub na spodnji povezavi, preko naše T-2 televizije ali direktno preko servisne strani in že lahko uživate vse ugodnosti, ki vam jih ponujamo

REGISTRIRAJ SE

Preverite T-2 klub za odličen nakup.

Ste naš naročnik in član T-2 Kluba, vendar še niste izvedli nakupa?

Škoda bi bilo, da ne bi izkoristili vseh prednosti in ugodnosti, ki jih pridobite z naročnino na naše storitve. S podatki, ki so vam dani ob priklopu na naročnino, se prijavite v T-2 klub in  že lahko pričnete z nakupi raznih izdelkov. Ker vemo, da se v gneči vseh uporabniških imen in gesel tu pa tam hitro kaj pozabi, lahko preko povezave spodaj oddate zahtevo za pridobitev podatkov, ki vam jih nato pošljemo na vaš elektronski naslov. Prijavo lahko oddate tudi preko T-2 televizije ali direktno preko servisne strani. 

PRIDOBI PODATKE

Nakupi, kot morajo biti

Zagotovite si odlično nakupovalno izkušnjo z nakupi, kot morajo biti in izkoristite prednosti, ki jih prinaša T-2 klub. Za dodatno pomoč in informacije smo vam na voljo na telefonski številki 064 064 064, na e-naslovu info@t-2.net ali na spletni strani https://klub.t-2.net/.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?