Mobilna telefonija

Enote znotraj nekaterih fiksnih paketov in pri nakupu opreme na obroke

Pri paketih T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA prejmete zraven drugih storitev tudi dodatno zakupljene enote, ki so vezane na stranko, in jih lahko porabite s fiksnega telefona ali zaporedno z vseh mobilnih naročnin. Pri mobilnih številkah je politika črpanja opredeljena tako, da enote iz paketa začne uporabljati mobilna številka, ki nima sama po sebi zakupljenih količin za klice. V primeru zakupa količin na mobilnem delu se enote iz fiksnega paketa začnejo uporabljati po porabi količin, ki so bile zakupljene v mobilnem paketu. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Če želite še dodatne enote ali zakupljena kratka sporočila, nudimo ugoden mesečni zakup ali naročilo v T-2 Klubu.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?