Enotna številka

Enega lahko preslišite, dveh ne boste mogli: ob vsakem klicu lahko hkrati zvonita stacionarni in mobilni telefon. Storitev Enotna številka je odličen način, da ne spregledate nobenega pomembnega klica.

Klici brez odgovora lahko klicatelju pustijo neprijeten občutek, da z njim ne želite govoriti. Morda njegov klic preprosto spregledate in se niti ne zavedate, da bi ga morali poklicati nazaj. Storitev T-2 Enotna številka vam bo pomagala preprečiti, da bi se vam dogajale takšne neprijetnosti.

Ko prejmete klic na mobilni telefon, sočasno zvoni tudi vaš stacionarni telefon in obratno:

  • ne zamudite ali spreglejte nobenega klica
  • sami določite, ali želite na dveh telefonih sprejemati klice na mobilni ali stacionarni telefon oziroma vse klice
  • preprosto in brez dodatnih nastavitev preusmeritev

Tudi če v naglici na enem telefonu klic zavrnete, drugi še vedno zvoni in zabeleži neodgovorjen klic. Tako ni nevarnosti, da bi na klic pozabili odgovoriti, saj se vsi neodgovorjeni klici zabeležijo. Stacionarni telefon sprejme in zabeleži klice tudi takrat, ko na mobilnem telefonu niste dosegljivi. Z enotno številko lahko po želji preusmerjate klice – vse klice z mobilnega telefona lahko prejme stacionarni telefon ali obratno, lahko pa vedno zvonita oba telefon, ne glede na to, na katerega je klicatelj klical.

Kako lahko naročim storitev Enotna številka?

Storitev vam je na voljo za samo 1,99 €/mesec, naročite jo lahko vsi, ki uporabljate storitve fiksne in mobilne T-2 telefonije. Naročilo lahko uredite na portalu T-2 Horizont ali s klicem na brezplačno številko za pomoč naročnikom 080 64 64.

Preglejte ponudbo T-2 paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam