Enotna številka

Enega lahko preslišite, dveh ne boste mogli: ob vsakem klicu lahko hkrati zvonita stacionarni in mobilni telefon. Storitev Enotna številka je odličen način, da ne spregledate nobenega pomembnega klica.

Klici brez odgovora lahko klicatelju pustijo neprijeten občutek, da z njim ne želite govoriti. Morda njegov klic preprosto spregledate in se niti ne zavedate, da bi ga morali poklicati nazaj. Storitev T-2 Enotna številka vam bo pomagala preprečiti, da bi se vam dogajale takšne neprijetnosti.

Ko prejmete klic na mobilni telefon, sočasno zvoni tudi vaš stacionarni telefon in obratno:

  • ne zamudite ali spreglejte nobenega klica
  • sami določite, ali želite na dveh telefonih sprejemati klice na mobilni ali stacionarni telefon oziroma vse klice
  • preprosto in brez dodatnih nastavitev preusmeritev

Tudi če v naglici na enem telefonu klic zavrnete, drugi še vedno zvoni in zabeleži neodgovorjen klic. Tako ni nevarnosti, da bi na klic pozabili odgovoriti, saj se vsi neodgovorjeni klici zabeležijo. Stacionarni telefon sprejme in zabeleži klice tudi takrat, ko na mobilnem telefonu niste dosegljivi. Z enotno številko lahko po želji preusmerjate klice – vse klice z mobilnega telefona lahko prejme stacionarni telefon ali obratno, lahko pa vedno zvonita oba telefon, ne glede na to, na katerega je klicatelj klical.

Kako lahko naročim storitev Enotna številka?

Storitev vam je na voljo za samo 1,99 €/mesec, naročite jo lahko vsi, ki uporabljate storitve fiksne in mobilne T-2 telefonije. Naročilo lahko uredite na portalu T-2 Horizont ali s klicem na brezplačno številko za pomoč naročnikom 064 064 064.

Preglejte ponudbo T-2 paketov

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?