eTelefon

Poceni klici v tujino ali iz nje – naj vas ne skrbi, da so klici v tujini dragi, raje se posvetite telefonskemu pogovoru. Klici se obračunajo enako, kot bi klicali od doma.

Uporabniki T-2 telefonije lahko pri klicih v tujino in iz nje veliko prihranite. Z uporabo storitve e-Telefon klici potekajo po internetu, za vaše sogovornike pa je to običajen telefonski klic. e-Telefon lahko uporabljate povsod, kjer imate na voljo brezplačen ali plačljiv dostop do interneta. Doma in v tujini – v hotelih, restavracijah, lokalih, na sejmih, letališčih ... Ko ste na službeni poti, se lahko brez skrbi posvetite poslu in opravite želene telefonske pogovore, ne da bi vas ob vrnitvi pričakal visok račun.

Kako potekajo klici?

Sogovornik vaš klic prejme na telefon, pri čemer se mu izpiše vaša izbrana telefonska številka. Pri takšnem klicu sogovornik praviloma ne opazi nobene razlike v primerjavi s klasičnim klicem, prav tako vas na to številko lahko tudi pokliče. Edina razlika je, da klic poteka po internetu namesto po mednarodnih telefonskih linijah. Cena takšnega klica se obračuna po ceniku, kot bi klicali od doma.

Kako nastavim aplikacijo e-Telefon?

Za uporabo storitve morate prenesti aplikacijo na svoj računalnik ali mobilni telefon ter naročiti storitev. Oboje lahko uredite na portalu T-2 Horizont v meniju Sprememba storitev/e-Telefon. 

Storitev e-Telefon lahko dodatno naročijo le naročniki T-2 storitev.

Preglejte ponudbo T-2 paketov

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?