Horizont 2

Vaš oblak za shranjevanje vsebin, ki je obenem središče vašega uporabniškega računa: T-2 Horizont ponuja do 1 TB za varno shranjevanje filmov, fotografij in drugih vsebin, z njim pa lahko tudi preprosto upravljate svoje storitve T-2.

Prostor za shranjevanje

T-2 Horizont je lahko vaš oblak za shranjevanje vsebin, torej prostor na strežniku T-2, ki je namenjen le vašim vsebinam in do njih lahko dostopate samo z uporabniškim imenom in geslom.

Poljubno lahko izberete velikost T-2 Horizonta in na njem posnamete filme ali oddaje, ki jih ne želite zamuditi, fotografije ali druge dokumente.

Dostop z različnih naprav

Do vseh vsebin, ki so shranjene v vašem oblaku T-2 Horizont, lahko dostopate z različnih naprav – televizije, tablice, telefona ali osebnega računalnika.

Varno in brez skrbi

Shranjevanje vsebin je varno, T-2 pa ne more dostopati do vaših vsebin in ste lahko popolnoma brez skrbi. Naši strežniki so v Sloveniji.

Upravljanje nastavitev

Portal T-2 Horizont je namenjen vsem naročnikom storitev T-2, saj lahko v njem kadar koli tudi upravljate svoje nastavitve:

  • uredite uporabniške pravice
  • uredite naročniško razmerje
  • naročite ali prekličete storitve T-2
  • povečate prostor za shranjevanje vsebin
  • dostopate do aplikacij, kot so tv2go, e-Telefon
  • spremljate porabo

Vstop v elektronsko pošto

Preko portala T-2 Horizont lahko dostopate do spletne pošte za T-2 elektronske naslove.

Kako naročim T-2 Horizont?

Za naročilo T-2 Horizonta pokličite brezplačno številko 080 64 64, obiščite eno izmed naših poslovalnic ali pošljite pisno naročilo. V vseh paketih T3 in T4 je T-2 Horizont že vključen, po želji pa lahko povečate prostor za shranjevanje vsebin kar do 1 TB.

Pelji me v Horizont

Mesečne naročnine zakupa prostora za Horizont

Paketi zakupa prostora Cena z DDV
Horizont 10 GB 1 €
Horizont 20 GB 2 €
Horizont 50 GB 3 €
Horizont 100 GB 5 €
Horizont 1 TB 10 €
Cene veljajo od 01.09.2015  
Kako naročim storitevPreveri ponudbo

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?