Televizija

Kaj je časovni zamik?

T-2 časovni zamik je storitev, s katero lahko spremljate zamujene programe do 168 ur nazaj.

Časovni zamik upravljate z daljinskim upravljalnikom. Izberete želeni progam s sporeda in s tipko “predvajaj” spremljate zamujeno vsebino. Spored lahko tudi vrtite hitro naprej, hitro nazaj, preskakujete 5 minut naprej, nazaj, postavite na premor ...

Naročniki, ki še niso imeli naročenega časovnega zamika, ga lahko naročijo s promocijskim obdobjem 3 mesecev. Obstoječi naročniki ga lahko naročijo brez doplačila v T-2 Klubu v zameno za točke.

Če 7 dni ne bi bilo dovolj, lahko uporabljate razširljiv snemalni prostor oz. prostor v oblaku za snemanje vsebin s televizije (Horizont).

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?