Televizija

Kaj je časovni zamik?

T-2 časovni zamik je storitev, s katero lahko spremljate zamujene programe do 168 ur nazaj.

Časovni zamik upravljate z daljinskim upravljalnikom. Izberete želeni progam s sporeda in s tipko “predvajaj” spremljate zamujeno vsebino. Spored lahko tudi vrtite hitro naprej, hitro nazaj, preskakujete 5 minut naprej, nazaj, postavite na premor ...

Naročniki, ki še niso imeli naročenega časovnega zamika, ga lahko naročijo s promocijskim obdobjem 3 mesecev. Obstoječi naročniki ga lahko naročijo brez doplačila v T-2 Klubu v zameno za točke.

Če 7 dni ne bi bilo dovolj, lahko uporabljate razširljiv snemalni prostor oz. prostor v oblaku za snemanje vsebin s televizije (Horizont).

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?