Televizija

Kaj je tv2go?

Tv2go je aplikacija, s katero lahko spremljate naše programe tudi na računalniku, tablici ali pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android, iOS ali Windows. Na tv2go je možno tudi kreiranje profilov in urejanje vrstnega reda TV programov, aplikacija vsebuje tudi možnost časovnega zamika.

Za uporabo storitve tv2go se prijavite na spletnem portalu T-2 Horizont, oglasite se v naši poslovalnici ali pokličite klicni center na brezplačno številko 064 064 064.

Aplikacija vas vpraša po uporabniškem imenu in geslu – oba sta identična, kot ju uporabljate za vstop na portal T-2 Horizont. Če se želite izogniti ponavljajočemu se navajanju uporabniškega imena in gesla, označite, naj si ju aplikacija zapomni. V različici tv2go Mini je aplikacijo je mogoče uporabljati sočasno na 1 napravi, v različici tv2go pa na 3 napravah hkrati. 

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?