Televizija

Kaj je to set-top box in zakaj ga potrebujem?

Set-top box (STB) ali TV vmesnik je naprava, ki uporabniku omogoča spremembo digitalnega signala v ustrezno obliko, s tem pa sprejem slike in zvoka na njegovem televizorju.

Če ste naročnik T-2 televizije, prejmete v uporabo tudi TV vmesnik, ki mora biti priklopljen s tremi kabli. Priključen je na električno napajanje, na televizor pa je povezan s HDMI ali SCART kablom. Tretji kabel, ki je povezan z glavno napravo – modemom ali optičnim stikalom, je navaden računalniški oziroma UTP kabel. Vse osnovne kable, potrebne za povezavo, dobite v kompletu ob montaži naprav.

Obstajajo tudi brezžične možnosti za povezavo TV vmesnika. V tem primeru je treba kupiti opremo za prenos signala po zraku ali električni napeljavi (Powerline ali Ruckus komplet). Interno instalacijo vam na željo in ob doplačilu lahko uredijo tudi naši mojstri. 

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?