Televizija

Kaj pomenijo oznake SD, HD, Full HD in Ultra HD?

  • SD (standard definition) pomeni standardno ločljivost. Večina televizijskih vsebin je predvajanih v standardni ločljivosti, vendar je, posebej pri ogledu filmov ali športnih dogodkov, večji užitek gledati vsebine v HD.
  • HD (high definition) pomeni visoko ločljivost. Danes so na trgu večinoma televizorji, ki ponujajo vsaj HD, običajno tudi že večjo ločljivost. Naročniki T-2 televizije lahko naročite tudi izbrane HD TV programe, ki so predvajani v visoki ločljivosti, ali celoten paket HD programov.
  • Full HD ali polna ločljivost prikaže vrhunsko sliko z izrazitimi podrobnostmi. Ogled vseh vsebin bo na televizorju s Full HD ločljivostjo bistveno boljši.
  • Ultra HD (ali 4K) je ločljivost, ki jo imajo najnovejši in dražji modeli televizorjev. Takšni televizorji prikazujejo tako podrobno sliko, da lahko izberete večjo diagonalo tudi za manjši prostor, saj lahko televizijo gledate bližje.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?