Televizija

Ali naj izberem SD ali HD TV vmesnik?

Tip vmesnika je odvisen od vašega televizorja, od tega, katere priključke ima, in od tega, ali želite spremljati programe v visoki ločljivosti. HD vmesnik ima v osnovi možnost predvajanja HD programov in ima možnost povezave do televizorja s HDMI kablom. Kljub temu na določenih lokacijah zaradi tehničnih omejitev ni mogoče spremljanje HD kanalov.

Navadni, SD vmesniki, privzeto ne omogočajo spremljanja HD programov; na televizor se povežejo s SCART kablom.

Za predvajanje vsebin po T-2 televiziji ob priklopu prejmete TV vmesnik, ki je lahko standardne (SD) ali visoke (HD) ločljivosti. 

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?