Televizija

Ali naj izberem SD ali HD TV vmesnik?

Tip vmesnika je odvisen od vašega televizorja, od tega, katere priključke ima, in od tega, ali želite spremljati programe v visoki ločljivosti. HD vmesnik ima v osnovi možnost predvajanja HD programov in ima možnost povezave do televizorja s HDMI kablom. Kljub temu na določenih lokacijah zaradi tehničnih omejitev ni mogoče spremljanje HD kanalov.

Navadni, SD vmesniki, privzeto ne omogočajo spremljanja HD programov; na televizor se povežejo s SCART kablom.

Za predvajanje vsebin po T-2 televiziji ob priklopu prejmete TV vmesnik, ki je lahko standardne (SD) ali visoke (HD) ločljivosti. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več