Televizija

Katere televizijske programe lahko naročim?

Pri T-2 nudimo pestro izbiro programskih paketov in tako za vsak okus primerno vsebino.

Na voljo imate 4 programske sheme, kli se razlikujejo po obsegu vključenih programov.

Najmanjša je programska shema S, ki vključuje 55+ nacionalnih programov.

Na voljo so tudi večje sheme, in sicer M z več kot 130 programi, L z več kot 175 programi in XL z več kot 230 programi. Vse splošne programske sheme lahko z naročilom nadgradite s katero od dodatnih programskih shem: Yugo55+, HBO OD, PINK paket, XTV, RUS5+, Voyo, Cinestar Primiere, HD paket in posamezni HD programi.

Za nove naročnike sta največja programska shema XL HD in programski sklop HBO On Demand vklopljena prva dva meseca promocijsko/brezplačno. Drugi programski paketi so vklopljeni en mesec promocijsko. To pomeni, da se po promocijskem obdobju enega ali treh mesecev vklopljeni programi samodejno izklopijo in se ne zaračunajo.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?