Televizija

Ali si lahko uredim vrstni red programov?

Vsak naročnik si lahko po svoje uredi vrstni red naročenih programov.

S preprostim vmesnikom (ali po tv2go na računalniku) si lahko uredite vrstni red programov po zvrsteh, jezikih ali po svoje. Z daljinskim usmerjevalnikom lahko ustvarite uporabniški profil, ki ga predstavlja barvna tipka na določenih daljincih. Prednost profila je, da ko ga nastavite, ga lahko uporabljate na več TV-jih. Ustvarite lahko tudi več profilov.

Programska shema se nenehno nadgrajuje. Želene programe dodajamo k shemi, umikamo pa tiste, za katere ni zanimanja. 

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?