Televizija

Ali si lahko uredim vrstni red programov?

Vsak naročnik si lahko po svoje uredi vrstni red naročenih programov.

S preprostim vmesnikom (ali po tv2go na računalniku) si lahko uredite vrstni red programov po zvrsteh, jezikih ali po svoje. Z daljinskim usmerjevalnikom lahko ustvarite uporabniški profil, ki ga predstavlja barvna tipka na določenih daljincih. Prednost profila je, da ko ga nastavite, ga lahko uporabljate na več TV-jih. Ustvarite lahko tudi več profilov.

Programska shema se nenehno nadgrajuje. Želene programe dodajamo k shemi, umikamo pa tiste, za katere ni zanimanja. 

Ne veste kako naprej?

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?