Televizija

Kaj pomeni kratica GUI?

GUI je kratica za grafični uporabniški vmesnik (graphical user interface). Namenjen je lažjemu pregledu, iskanju kanalov in pregledu TV sporeda. Poleg tega omogoča tudi veliko dodatnih funkcij, med njimi je najbolj uporabljan Spored (EPG).

GUI je to, kar vidite, ko vklopite T-2 televizijo, ko upravljate zvok, kanale. GUI pomaga pri lažjem prehajanju med programi in lažji izbiri vsebin, saj omogoča tudi pregled opisov televizijskih vsebin ipd.

Vedno, ko pritisnete tipko “menu” ali “portal”, pridete do glavnega menija.

Ne veste kako naprej?

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?